CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k HP představuje nové All-in-One PC. Je to iMac. Nebo snad ne?

Třeba Apple zapomněl dát si tento tvar patentovat? Je na to moc složitý? V každém případě se mi líbí, jak HP jabkáče dráždí.

A nebo jsme vedle a v ceně počítače je zahrnut i poplatek Applu za design...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Copak jablickare. Me se libi, jak drazdi patentove pravniky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

nebo má HP v zásobě dostatek patentů, které bez jeho svolení používá Apple a toto má být jen udička jak Apple vyprovokovat k tomu, aby se rozjela právní mašinérie.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

vyrabet Apple auta tak si patentuje vzor sedan, kombi, limuzina, gabriolet a hatchback a kdo udela podobne auto BUDE MUSET mu platit.... bleeee. neni to okopirovane ma to podobny design NO A CO?

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

jasne, neplatime designery, na co, vzdyt kdyz to nekdo vymysli tak to vzdycky muzem ukradnout...
proc skodovka nedela auta ktery by vypadaly jako porshe, nebo jako mustang? to by slo lip na odbyt ne? je to jen obycejnej tvar to me mohlo napadnout taky ne? nebo ne?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Urcite skodovka nedela zadna dvoudverova auta? Protoze kdyz uvazime, ze jinak maji oba modely po ctyrech kolech a volant, myslim, ze pocet dveri by to dotahnul do stejne podobnosti jak jsou si podobne ty telefony.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

aha, je fajn z mluvis o telefonech ktery jakoby z oka... nebo mluvis o telefonech treba prave jako porsche nebo atd... no vime ze nemluvis prave o nicem...

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

jo a nebo se na to apple vykasle pac vi ze takovy plastovy siditko za tuhle cenu si koupi akorat tak anywherehome a jemu par podobnejch...

procesor?
grafika?
zdroj zavazejici nekde na pul cesty?
system? :-) (dobre to jen ma jizlivost cloveka neznaleho bajecnych win8, jsem nestastnej u win 7, kde je ta prehlednost XP?)

to si myslim ze drive i kazdy (omlouvam se ale sem hloupej jablickar) hloupy PICIckar si radsi koupi original imac, tam si nainstaluje i ty widle ktery chce a vi ze mu tam budou fungovat (sak taky microsoft venuje dost casu na ladeni win na vyladenejch komplech) pokud si pamatuju tak jeden s prvnich notasu kterej byl pro win 7 nejodladenejsi byl macbook pro, holt apple mysli zjevne na vsechno (vsechny?)

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

čím se líší - třeba absencí stříbrné lišty a jinou nohou?
podobné jsou si jen tvary klávesnice a šmatladla

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

jen tou nohou... imac je tu bohuzel uz par let .-)
http://www.letemsvetemapplem.eu/2012/09/11/novy-apple-display-apple-wire...
ten trackpad je u klavesnic beznost? ukaz mi nejakou...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

jakákoliv se šmatladlem typu Wacom Bamboo 3 Pen & Touch
doufám že nemá jabko patentované i vytváření bezdrátových setů

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

jabko nema patentovany kdeco, jabko ma patentovany jen to za cim staly jeho lidi, nebo to koupilo, tak jako koupil google gdeco, nebo jak kdeco koupil kdekdo jinej.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

hm, další patentový trotl
no jo kdyby to tak bylo. jsou ovšem hlasy, které rozebraly posledních pár vítězných patentů k iPhonu a ty říkají, že povětšinou jabko akorát vzalo existující a aplikované myšlenky z jiných počítačových platforem a patentovalo si je pro přenosný počítač s telefonem - opravdu inovativní a jedinečné. bravo!

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

:D :D :D :D "...jabko ma patentovany jen to za cim staly jeho lidi..."
http://www.topky.sk/cl/13/1323605/Sok-pre-fanusikov-Apple--Obrovsky-uspe...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

apropo, apple zatim nikoho nezaloval, zatim tady janci jen jinak postizeni. resi se zde to ze proste nekdo konecne vymysli neco funkcniho a pak to nekdo zacne aplikovat taky... do te doby to neudelal nikdo. ale jak to udela apple tak to udela kazdej. i ty ses ozval az ted...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.