CDR.cz - Vybráno z IT

Hra na rytíře v podobě For Honor od Ubisoftu je překvapením výstavy [E3 2015]

Jeden z titulů, který má obrovské ambice na to, stát se definitivně nejzajímavější hrou výstavy, byl nečekaně oznámen na půlnoční konferenci Ubisoftu. Seznamte se s For Honor.

E 3 Special 2015 Intel

Tisková konference společnosti Ubisoft byla poměrně našlapaná řadou kvalitních titulů. Došlo ale i na oznámení několika novinek, o kterých neměla veřejnost ani novináři absolutní tušení. Milovníci historie zbystřete, rozhodně největší peckou se stal titul For Honor.

For Honor je hra, která nás provede různými fázemi středověku skrz několik koutů světa. Nabídne kombinaci období nájezdů kočovných Vikingů, rytířskou Evropu raného středověku a pozdní středověk v době, kdy Japonsku vládli samurajové.

Žádnému vývojáři se dosud nepodařilo vytvořit opravdu kvalitní hru z prostředí, kde hlavní slovo mají meče. Ubisoft má v tomhle ohledu ale hodně dobře nakročeno, For Honor totiž vypadá úchvatně a stejně tak na pohled působí i jeho herní model.

Velkou výhodou je navíc multiplayer až pro osmičku hráčů, v rozložení 4 versus 4. Ti jsou pak doplněni řadou spolubojovníků z řad umělé inteligence. O téhle značce zajisté ještě hodně uslyšíme, do té doby si čas můžete zkrátit shlédnutím dvojice přiložených videí.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Tagy: 
Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Hra na rytíře v podobě For Honor od Ubisoftu je překvapením výstavy [E3 2015]

Úterý, 16 Červen 2015 - 18:01 | Misko Uško | uzasne "az 4/4 hracov" od takejto hry...

Zobrazit diskusi