CDR.cz - Vybráno z IT

Víkendová rychlosoutěž: Hrajte a pojeďte s námi na INTEL EXTREME MASTERS 2015

Iem V 2014
Zahrajte si s námi tento víkend o exkluzivní vstupenky na IEM 2015 v polských Katovicích. Pojeďte společně s námi a celebritami herní a Youtube scény a prožijte nezapomenutelný víkend!

Polské město Katovice bude hostit ve dnech 12. - 15.3.2015 světové finále devátého ročníku Intel Extreme Masters, jedné z nejzásadnějších progamingových událostí tohoto roku. Stovky nejlepších hráčů z celého světa za podpory desítek tisíc fanoušků se setkají v hale Spodek, aby společně prožili nezapomenutelné souboje v League of Legends, Starcraft 2, Counter Strike: Global Offensive a Hearthstone.

Ve spolupráci se společností Intel vám přinášíme unikátní možnost být přímo v centru dění velkolepé herní záležitosti! Zahrajte si tento víkend u nás o dva lístky na celé IEM včetně dopravy na místo i zpět domů a nebo o dva exkluzivní jednodenní lístky EARLY PASS, které vám umožní vstup o hodinu dříve než má běžná veřejnost.

1. cena: lístek pro vás a kamaráda na celou akci ve dnech 13. - 15. března 2015

Součástí výhry je i cesta do Katovic autobusem plným celebrit herní a Youtube scény. Součástí výhry není ubytování.

  • Trasa: Praha – Brno – Ostrava – Katovice
  • Výhra pouze pro osoby nad 18 let.

2. cena: 2x jednodenní lístek EARLY PASS

Dva jednodenní lístky pro vás a kamaráda na jeden den, nebo jen pro vás na dva dny. Součástí této výhry není doprava ani ubytování. (Setkání s námi na místě však samozřejmě ano! :))

Iem V 2014

Tato soutěž již skončila.