CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k HW požadavky Falloutu 4 odhaleny. Nároky jsou překvapivé

Ty doporučené požadavky vyřeší problém s klasickým dlouhým načítáním uložených her :-D (Nikdy jsem nehrál nic co bylo po Fallout 2)

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

Do odporucanych zostavat by mali dopisat :
Volné místo na HDD: 40 GB 7200 rpm HDD alebo SSD pre rychlejsie nacitavanie .

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

neviem, koho to prekvapuje. Hry od bethesdy mali na najvyssie detaily vzdy extra krvave naroky, pricom to stale vyzeralo superhnusne.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

A ja sa opakovane podivujem, naco tieto clanky - ked hra vyjde, nakoniec moze byt vsetko inak. Verit vyrobcovi, co hra potrebuje je rovnako naivne ako verit mu, ze to bude super hra.

Ked tu F4 bude, urcite ho recenzenti poriadne pretestuju ...

+1
+16
-1
Je komentář přínosný?

Tak asi si těžko koupím hru, na kteru nemám ani minimální sestavu. Takže tady musí výrobce pravdu sdělovat, jinak je sám proti sobě.

+1
+20
-1
Je komentář přínosný?

Ja nemam problem, ked poziadavky uverejni vyrobca na svojich strankach. Ale nechapem, preco sa tomu venuje tento server a pozastavuje sa nad tym "ze naroky su prekvapive".

Aj tak bude realita kdesi inde a az recenzenti odmeraju realny vplyv, cpu grafiky atd - to ma vypovednu hodnotu. A neriadil by som sa tym co napise vyrobca, ale tym co zistia recenzenti. Niekedy staci aj slabsia zostava ako minimalna a niekedy nestaci ani ta odporucana, kvoli zabugovanej hre...

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Nedávám ani minimum :)

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

Ty minimální jsou poměrně zajímavé, aneb ani Intelí dvoujádro bez ohledu na takty nestačí? To bych se na to podíval.... :-)

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Ano, na to se muzete podivat... Na krasny obal a treba tisteny manual, popripade mozna jeste PDF soubor od vyrobce. Nic jineho Vam vase sestava neutahne. Leda ze by jste koupil veci disk (ale vy ho vlastne nepotrebujete)...

No, kdo chce kam, pomozme mu tam...

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Uvidíme, až hra vyjde (a já případně budu mít čas se na ní podívat). Zatím nic neslibuju, nicméně klidně mě chyťte za slovo, když tvrdím, že na mém "šunkostroji" G1840 + gtx750tiOC to půjde v 1920x1080 hratelně, byť třeba na nějaké Low nastavení.

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

Proč se neuvádí údaj o rozlišení, jaké bude daná sestava schopná rozjet? To už jsou pisálci tak leniví nebo co?

+1
+20
-1
Je komentář přínosný?

Nevím co tady řešíte u minimálních nároků. Koukněte na Zaklínače a jeho HW nároky. Běhal na sestavách které se ani zdaleka nepřibližovali uvedeným parametrům výrobce a jaký měl úspěch, prodejnost a nepočítám ty stažené kopie. Pochybuju že všichni co to hráli měli optimální sestavy viz. i5 a GTX760 nebo obdobná.

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Na konzolich staci 8 jadro 1,8 GHZ a na PC bude potreba 8 jadro 4,7 GHZ ? Bud je to spatnou optimalizaci nebo pocitaji se 4K rozlisenim.Mimochodem Zaklinac 3 naprosto bez problemu na mem FX8350@4GHZ a GTX760 2GB.Na plny detaily bez Nvidia Hairworks (nelibi se mi prehnane chlupaty prisery :-) )

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Dámy a Pánové já osobně nepatřím mezi skalní fanoušky Fallout série ale 4 díl z dílen Bethesda se dá srovnat s The Elder Scrols V: Skyrim a to jednak podle enginu jednak podle hratelnosti a jednak podle nesmyslně vysokého nároku na paměti RAM bohatě stačí pouze 4GB a u kámoše i 2GB ale on má OverColoc(zvýšení výkonu)dále stačí obyčejná mediální grafická karta NVidia GeForce GT730 2GB a procesor starý AMD Phenom 2,8GHz s jedním fyzický a jedním psichyckým ale pokud nemáte monitor který nemá základní rozlišení 16:9 a minimalně HD rozlišení budete se smát jak to vypadá ale já mám sestavu AMD Athlon X2 3,2-3,5 GHz.4GB Ram už zmiňovanou grafiku a jedu si to na 45 FPS

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.