CDR.cz - Vybráno z IT

IKEA se spojila s ASUS ROG a vytvoří novou řadu herního nábytku

Společnost IKEA se rozhodla, že ve spolupráci s ASUS ROG a profesionálními hráči vytvoří zbrusu novou řadu herního nábytku vytvořeného tak, aby umocňoval zážitek ze hry. Oficiální premiéra bude až v únoru příštího roku v Číně.

Zdroj

Společnost IKEA se rozhodla, že své síly spojí s ASUS ROG („Asus Republic of Gamers“) s cílem vytvořit zbrusu novou řadu nábytku zaměřenou na hráče. Nová řada by měla obsahovat zhruba 30 produktů a mělo by se jednat především o herní stoly a křesla.

IKEA již v minulosti vytvářela nábytek zaměřená na technologie, konkrétně na chytrou domácnost nebo aplikaci pro tvorbu nábytkových sestav. Nové produkty jsou vyvíjeny v Šanghaji, kde mimo designérů z IKEI pracují také designéři z ROGu a samozřejmě spolu s profesionálními hráči.

Zdroj

Cílem je nábytek, který by byl pro hráče pohodlný, efektivní a designový, aby se dal sladit se zbytkem nábytku v místnosti. Podle mluvčího IKEI má spolupráce s ROG spojit dlouhodobé zkušenosti z tvorbou a vývojem nábytku se zkušenostmi designérů ROGu s cílem umožnit hráčům prožít výjimečný herní zážitek.

V současné době nejsou dostupné žádné informace o konkrétních produktech, ale svou premiéru si odbudou v Číně v únoru příštího roku, kde bude celá řada oficiálně představena. Nikdo zatím bohužel neví, zda se jednotlivé produkty budou od běžně dostupných herních vybavení lišit pohodlím, použitým materiálem či designovým zpracováním.

Tagy: 
hry
Zdroje: 

Diskuse ke článku IKEA se spojila s ASUS ROG a vytvoří novou řadu herního nábytku

Žádné komentáře.