CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Itálie vede válku s piráty. Během 4 měsíců zablokovala 290 webů

Existuje vůbec nějaké další takové odvětví, jako je tzv. autorská činnost, kterému se státy tolik starají o zisky - za peníze daňových poplatníků?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Neni to jen autorska cinnost, jsou to media obecne. V tzv. zastupitelske nedemokracii maji media znacny vliv a tak si je stat hycka. Statem rozumej ty zlocince, kteri se tam drzi jak klistata a treba Italie je na politicke zlocince hodne popularni, urcite i vic nez my, takze se snazej proti piratum zakrocit, je to logicke.

---

Tak "sleduj penize" je idealni pro vystopovani ilegalnich aktivit. Ja si radeji davam pozor, ikdyz nic protizakonneho nedelam, ale na netu je historie, navic ted muze byt masivne "stahovana" vojenskym zpravodajstnim a co kdyz jednou bude neco oznaceno za protipravni a stat se rozhodne i k retroaktivite.
Na sharewebech platim za stahovani premium ucet pres anonymni PaySafeCard a nechapu, ze vetsina sharewebu to nepodporuje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Šifrova, šifrovat a zase šifrovat a můžou si s těmi postahovanými daty akorát tak zatancovat...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zbrojni prumysl a "obnovitelne" zdroje energie. I kdyz, mozna energetika obecne (extremnim pripadem bylo jake hromady penez danovych poplatniku utratilo USA v Iraku v zajmu energetiky a zbrojniho prumyslu). Naslapnuto ma dobre take farmaceuticky prumysl, vzdy kdyz se mu podari prosadit nejake povinne ockovani tak jsou zne ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Farmaceuticky prumysl žádné očkování nepotřebuje. Jemu stačí když každý člověk bude dlouhodobě (nejlépe trvale) brát pár pilulek v ceně zlata denně...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

vzhledem k ekonomické situaci v Itálii se vůbec nedivím. Tam kde společnost chudne nastupují masivně piráti.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.