CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k NÁVOD: Jak se zbavit reklam ve Spotify?

"Prozatím není možné obejít tuto platební bránu..."

A terazky mi povedztě, Francesco, čo vy si predstavujetě pod takou platební bránou?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

"V případě uBlock Origin budete mít ale zablokovány všechny reklamy na celém internetu..."
Ach né! To by byla tragédie :)

Každopádně nechápu, co tady podobný článek dělá. Spotify je vyloženě za pár kaček. Je to povedená služba a jako taková si zaslouží spíše podporu. Pro studenty je za 3 € měsíčně a ostatní buď cenu neřeší (děti, rodinný tarif), nebo to není problém (dospělí).

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Ach bože, Francesco, chlapče nešťastná! Co zas tohle má být? To už došly prachy na chleba? ;) V tomto "článku" opět nezvítězil ani obsah nad formou, a bohužel nakonec ani forma nad obsahem...

Když pominu "donebevolající amatérismus" a "naprostou mimomísovost", které z tohoto literárního dílka čiší na všechny strany, vůbec by nebylo od věci si to po sobě alespoň přečíst.

Několikrát použitý podmiňovací způsob a přítomnost množného čísla u slova "doporučujeme" jen ukazuje, že jsi pravděpodobně ani jednu z těch dobře míněných rad nevyzkoušel "na vlastní kůži" (nebo hůř - že je Ti to úplně šumák) a že si tedy ani - co by se za nehet vešlo - nejsi jistý, zda tyhle návody opravdu fungují. Jeden z uváděných odkazů ke stažení (ten pro linux) se někam zatoulal.

Tak nějak celkově z toho mám pocit, že jsi to psal s pistolí u hlavy a s velkým sebezapřením. Protože jinak si tu hrůzu tedy vysvětlit nedokážu. Vzpamatuj se už konečně! :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak zrovna Spotify je jedna z mála věcí kterou vůbec platím a navíc ve "family" tarifu. Za těch 10 USD je to paráda a je to vlastně ONA služba po které jsem kdysi dávno jako "MP3 pirát" volal. Takže NE!, rozhodně nebudu prdelí ke zdi obcházet omezení a raději podpořím tuto službu. Ta pohoda mít oblíbenou audiotéku vždy u sebe a ve skvělé kvalitě za ty "drobné" prostě stojí.

Takže nic proti Vám pane redaktore, ale raději zkuste napsat něco smysluplnějšího.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Zcela souhlasím. Spotify je jedna z mála služeb, kde je užitná hodnota za zaplacenou cenu (i v případě rodinného tarifu) naprosto v pohodě. A ti, kteří to takto nevidí, si holt tu a tam tu reklamu "vytrpět" můžou. Osobně nevidím důvod k takovému "ochcávání". Kdo to se Spotify myslí vážně, nemusel by mít důvod za placenou variantu nezaplatit.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Hehe, reklamu na Spotify vůbec neřeším, protože nemám vůbec páru, co to Spotify je. Z článku jsem se jen dozvěděl, že „Spotify je jedna z nejpopulárnějších aplikací svého druhu.“
Ano, Spotify mě úplně minulo a zcela určitě mi to nijak nechybí.
Za mínusy předem děkuji.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jsem si vědom, že to píšete s nadsázkou, ale pokud si odmyslím Spotify a podobné služby, vychází mi, že hudbu konzumujete buď jen z okolních zdrojů (rádio), nebo si ji nosíte sebou (MP3) a nebo jste celou koncepci digitálního přednesu zavrhl a chodíte do filharmonie či na živá vystoupení.
Osobně Spotify beru jako úspěšné završení jedné éry.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na Spotify mám jeden vyzkoušený a stoprocentně funkční lifehack, který kupodivu funguje naprosto spolehlivě (vyzkoušel jsem to u mne i u dcery se stoprocentním úspěchem). Pracovně mu - především z nedostatku invence - říkám "zaplatit".

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nejste náhodou seriózní web?
Za chvilku tu uvidíme články jak stahovat cracknutý hry nebo obcházet platby za licence Windows?

Jak je tu psáno několikrát, Spotify je aplikace která stoji akorát, aby nás to nebolelo a zároveň vám dává přístup k neskutečně obrovské databázi muziky. 70 milionů skladeb a 2,5milionu podcastu to mi za 150kč přijde fér.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.