CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Jak si vede ochrana Denuvo po několika měsících? Hra na kočku a myš pokračuje

Mám kamaráda kterej na cracklej Just Cause 2 čeká jak na smilování a nekoupí to dokud nebude výrazná sleva a ta stále nepřichází. Fakt jsem zvědavej na ty prodeje "po roce s denuvem". Podle mě (a už mám pár křížků za sebou) se prodeje her výrazně nehnou. Kdo si hru koupit chce, koupí ji hned,kdo ne, nekoupí ji nikdy nebo až ve výrazné slevě. S časem na NEzakoupenou hru pracující člověk třeba i zapomene a nekoupí ji vůbec.
Třeba novej Deus Ex si koupím za plnou, nejspíš po shlédnutí pár gameplayů a ujištění že se něco totálně nezvrhlo. Na recenze už dávno nedám. Nic dalšího pro tento rok v hledáčku beztak nemám a bezproblémů vyžiju s tím co mám.

+1
+67
-1
Je komentář přínosný?

Jak přibývají léta a mizí volný čas, dostal jsem se mimoděk do situace, kdy letošní novinky nemám čas hrát, protože ještě dohrávám ty loňské. Výhodou je, že většinou nakupuji už v akční slevě.

+1
+27
-1
Je komentář přínosný?

Já už tak funguje dlouho. Musím přiznat, že sem tam jsem nějakoh hru upirátil, ale jakmile byly akce na steamu, byla zakoupena (samozřejmě jakož to zástupce průměrné české mzdy, po zaplacení všech výdajů, dát dalších 60eček za hru je čiré šílenství), teda pokud mě hra bavila a hrál jsem jí. Moc to nezkoumám, ale před rokem, jsem už touto dobou v dané sezoně zakoupil na steamu 12 AAAčkových titulů, celkem za 5000 tisíc, letos zatím ani jeden, ne že by žádné nevyšli, ale právě nejdou upirátit, takže buď jsem neměl chuť si o nich něco zjišťovat, nebo jsem na ne jednoduše zapomněl a tudíž nesleduji akce na steamu, ne že by mi to chybělo, prostě hraju co už mám. Z mého osobního pocitu a podle mého steamu, na tom že hra nejde moc zahrát, předtím než nastanou slevy, si spíš producent škodí. Ruku na srdce, ona když je hra po roce už ve slevě, tak už na ní není takové hypo a prostě z té hlavy vypadne že jsem hru koupit chtěl. Za mě je to tedy +, protože za těch 5000 tisíc si připlatím služby v létě u moře :-D

+1
-35
-1
Je komentář přínosný?

reakce na ^^^^
ani Kingdom Come?

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Letos? RLY? Sleduju to, ale není to úplně můj šálek čaje. Taky se začínám bát toho že všechny úkony budou tak hrozně zdlouhavý, že budou v podstatě nudný...ne spíš by se hodilo slovo "ubíjející". Takový věci se hodí do MMO kde se počítá s desítkami hodin "driny"(grindu), ne do singlovky. Ale uvidíme. Za sebe ale můžu říct, že z KC nejsem nijak odvařenej.

+1
-41
-1
Je komentář přínosný?

Ne že by informace nebyly úplné, ale Rise of the Tomb Raider už je cca měsíc prolomený.
Nehraju hry na PC ale tahle kauza mě zaujala. (naleznete na lepších torrentech)
Takže tvůrci Denuvo zpět ke strojům, a udělejte to ještě lépe, máte dobře vykročeno.

+1
+39
-1
Je komentář přínosný?

To nvm kde jsi na to přišel rise nebyl do dnes prolomen.

+1
-41
-1
Je komentář přínosný?

mi to spise pripada,
ze media tu reklamu byvaleho Securom (nyni Denuvo) sezrala nejen s navijakem, ale i s udici

uz je to davno prolomene
aneb kdo umi tak nesmyslne vyhazovani penez za Denuvo nemusi vubec resit ...

+1
+36
-1
Je komentář přínosný?

Není, Doom, rise, just, spousta her co jede na posledním denuvu nejsou do dnes hratelná jinak než zakoupením.

+1
-43
-1
Je komentář přínosný?

Tak urcite je to zajimava situace a hlavne bude zajimave sledovat, zda se diky Denuvo budou hry prodavat lepe, stejne nebo i hure. Ovsem obavam se, ze pokud se hry budou prodavat hure, tak se to nedovime, protoze to absolutne neni v zajmu vydavatelstvi, priznat, ze ochrany nefungujou.
Vidim to na sobe, kdysi jsem samozrejme nemel s warez verzi hry problem, dneska funguje Steam, nemam cas hrat tolik her, natoz se pachtit s nejakyma crackama, takze kdyz uz si jdu zahrat, tak si to koupim, ale Denuvo situaci meni a do pocitace to podobne jako StarForce nechci, tudiz proste hry s Denuvem nebudou, maximalne kdybych o neco moc stal, tak az to cracknou a bude to od te ochrany oprostene. Pokud to podobne udela vic lidi, tak mohou herni vyvojari zplakat nad vydelkem a dobre jim tak.

+1
-30
-1
Je komentář přínosný?

Pockat, to ja myslel, ze si zahraju doom4 demo a ono nic? S tim at jdou do hajzlu! Ano, videl jsem gameplaye na trubce nebo te online debilovine (twitch nebo tak nejak?), ale jako po DNF a hlavne multiplayer demu dooma, tak si to rozhodne nehodlam kupovat nez si to vyzkousim!!!
Jako 17 kil na stemu, to upadli ne? Kdyz v obchode stoji krabicovka do litru!!! Se vubec nedivim, ze se newell tak o ten svuj posraty steam boji ....... ja myslel, ze tam vyjdou hry levnej nez v kamennem obchode, to je pro me maximalni ROFL!
V tom je ale problem celeho herniho businessu, je to jak v filmovych studii. Za 1600 neprodaji nic ..... za litr trochu a za dve kila by prodali 100x vic .... i kalousek by asi takovou trojclenku zvladl:)
Kolik je vydavatelu her? 10? Proc se nedomluvi, nepouzijou pomerny system toho, jak dlouho clovek ve hre stravil a nenabidnou hrani treba za 2 kila mesicne??? Naprosto spravedlive a lidi tak utrati daleko vic nez by dali kdy za hry! Ony dokonce existujou predplacene portaly, kde si zahrajete cokoliv od PC az po nintendo, ale zas je to streamovane a neni to ono .... na FPS nemyslitelne. Kdysi jsem zkousel nejaky tydenni trial a celkem me to prekvapilo ...... proc neco nefunguje i lokalne? Vzdyt by to vyslo i nepomerne levneji, kdyby nemuseli hostovat herni HW. Nebo je neco takoveho? Ja vubec nevim.

+1
+16
-1
Je komentář přínosný?

To 100x víc máte něčím podložené, nebo jste si to jen tak vycucal z prstu? Ono když to bude 10x víc při snížení ceny z 1600Kč na 200Kč, tak to pořád neznamená, že se to vyplatí. Sníží se tím totiž následné prodeje ve slevách.

+1
-30
-1
Je komentář přínosný?

Tuším, že předlatné za měsíční přísun her už zavedl Origin (EA). PSN už má také něco podobného myslím.

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.