CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Jak YouTube používá umělou inteligenci k ochraně obětí zločinů a nezletilých

Firma, která cenzuruje kritiku čínské komunistické strany, chrání oběti zločinů, nebo jejich pachatele?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby raději něco dělali s tím Scamem, kterého je teď plný YouTube, člověk ty zloděje může nahlašovat jak chce, ale Google s tím nic nedělá, prachy z falešných reklam zřejmě nesmrdí.

Mimochodem, po ČEZ fondu je teď hitovka MND, prý našli ropu u Brna 😁.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

To je pravda, já reklamu s Pávkem a podvodným ČEZEM nahlašoval nejméně 10 krát no a stále vznikají další a další typy a verze této reklamy :D MND jsem ještě neviděl xd

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To je jak boj s větrnými mlýny, s tytrubko hne možná až EU. Proč by řešili nějaké podvodné reklamy, prachy přece nesmrdí v žádné podobě.
Doporučuji zkusit waterfox s ghostery a adblock plus, reklamy jsou stále minulostí. Jenom se občas objeví kouzelné okénko s panem Vajíčkem že bych neměl mít zaplé blokovače, ale to řeší refresh page a kouzelné okénko se už neobjeví. Ale používám nějakou starší verzi waterfox, s tou poslední by to mělo být ok.

Za to jak rozdávají copyright strike i na vlastní hudební tvorbu, aplikují změny podmínek i pro stará videa a jsou schopní kvůli tomu shodit celý kanál protože neřeknou co kde a jak je špatně a neřeší ani podvodné reklamy, za tohle ode mě neuvidí ani korunu. Vím že je pokrytecké protože stále využívám jejich služeb, ale tak nějak mě to přestalo zajímat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Chtěl jsem něco napsat ohledně Google a "don't be evil", ale to v podstatě nemá cenu. Všichni víme, že Google nedodržuje ani vlastní pravidla natož nějaký morální postoj. Mě by zajímalo, zda Google opakovaným oznámením, že podvodná reklama neporušuje jeho pravidla se nestává vědomým spolupachatelem podvodu. Bylo by velmi zajímavé, kdyby nějaký filantrop věnoval částku na právní bitvu a obvinil Google ze zločinného spolčení.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.