CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Jste připraveni na virtuální realitu? Valve vydalo bezplatný testovací nástroj

Připraven jsem, ale nemám o ní zájem... cena by mně ani tak nevadila, ale není na to žádný obsah.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Jistě, jen na Steamu už přes 200 VR kompatibilních titulů, i spousta skvělých stávajících her díky VR dosahuje nové dimenze (myšleno i obrazně ;)), např. Elite: Dangerous, i „blbý“ Minecraft – je to nepopsatelný pocit vidět skutečné metrové kostky a dostávat závrať při pohledu do průrev a jeskyní.

Pak tu máme 3D kino, kde není potřeba chodit do kina, panoramata, výukové vizualizace, sociální interakce, nezbytné porno, ...

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

ARE YOU FUCKING KIDDING ME?!?!
5GB tool na zjisteni, jestli je pocitac VR ready?:o))) To zase "programoval" nejaky manazer jak catalyst control center ne?:o)))
Ikdyby to bylo nejake to dvouminutove(!!!) "DEMO" toho robota jak pisou, tak WTF??? 5GB??? 5GB????????
Aby mi to reklo, ze to neni kompatibilni, protoze se staci podivat na CPU a GPU. A taky nechapu, proc by ten muj pocitac nemel byt VR ready? Na to aby se pustilo nejake 3D video je potreba vic nez stary atom? UBOZACI! V kazdem smeru ... jak to demo, tak jestli je treba rychleho CPU, aby neco pocitalo za teh headset, tak prehnana cena headsetu ... nemam slov!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

5 GB by bylo v dnešní době ještě v pohodě a je fajn, že to testuje opravdu baseline pro 90fps rendering, smutnější je, že mi to v půlce spadne a výsledek se nedozvím. ;)

Oculus Rift Compatibility tool má jen 5 MB a vypisuje ok (že si mám koupit GTX970 místo 660 Ti ;))
https://support.oculus.com/hc/en-us/articles/214829338-Oculus-Rift-Compa...

K tomu nepovedenému trollingu (že VR je 3D video, že je cena headsetu přehnaná atd.) snad ani sám nečekáš, že by se někdo vyjadřoval, že ne.

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Ale ja bych si treba rad prohlizel 3D video nebo nejake 3D pruchody treba pyramidama .... pokud na tohle budu potrebovat takovy HW, tak nashledanou, ma ucta .....
Nikdo na tom nebude hrat 3D hry, to je naprosta blbost, to se zkouselo uz pred 15ti+ lety .... budoucnost je v 3D prohlidkach nejakych interieru a maximalne adventurach.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Neboj, raz bude aj gtx970 stat 2 tisice, kedy si ju budes moct dovolit aj ty :)

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.