CDR.cz - Vybráno z IT

Just Cause 3 vychází již 1. prosince a připomíná se trailerem [E3 2015]

Justcause 3 Main
Avalanche Studios si zasloužili hráčskou pozornost hrám plných zábavného chaosu a destrukce. Není divu, že je vydání třetího dílu této série na spadnutí. Vývojáři to již nevydrželi a podělili se s hráči jak o datum vydání, tak i skvělý trailer.

E 3 Special 2015 Intel

Just Cause 3 se řadí mezi zábavné sandboxy, které si nelámou hlavu s kontroverzí obsahu a dávají hráči nespočet možností, jak likvidovat své protivníky. Avalanche Studios sice mají plné ruce práce jak s Just Cause 3, tak i s Mad Maxem, ale to jim nebránilo v tom, aby se přišli podívat na E3 a ukázat nový trailer a zároveň oznámit, že se do světa Just Cause ponoříme již 1. prosince tohoto roku, a to na počítačích s OS Windows a konzolích PlayStation 4 a Xbox One.

Trailer rekapituluje vše, co budou moci hráči v této hře dělat. Skočit si z letadla v autě? Vylézt na střechu během jízdy? Sestřelit vrtulník? Pospojovat pomocí háku a lana hořící propan-butanovou nádrž a nepohodlného vojáka? Představivosti se meze nekladou. No a samozřejmě se na ostrově nachází zlý diktátor, který omezuje tamější obyvatelstvo, má plán na narušení světového míru... prostě to tam musíte vystřílet!

Větší pozornosti se dostalo i tzv. grapling hook, který je nyní zaintegrován ještě více do herních mechanik a design světa napomáhá tomu, aby jej hráči využívali co nejvíce. Obdivovatelé velkých explozí mají téže svátek, protože si jich v Just Cause 3 užijí mnohokrát a ve velkém měřítku. Nový destrukční model zajišťuje vysokou míru zničitelnosti tamějšího prostřetí. Již se těšíte? Co to je za otázku, kdo by se netěšil, že?

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Just Cause 3 vychází již 1. prosince a připomíná se trailerem [E3 2015]

Žádné komentáře.