CDR.cz - Vybráno z IT

Kam nemůže Assassin’s Creed se hrou, nastrčí film [E3 2016]

Assassin Creed 5
Každý rok si na své konferenci obhajoval Ubisoft nový díl jedné ze svých nejkýženějších sérií, Assassin’s Creed. Letošní rok je tomu jinak, jelikož po velmi dlouhé době usoudili, že by si měla dát značka pauzu. Tedy co se týče her…

Cdre 3

Jak je už známo poměrně delší dobu, letos v prosinci si série Assassin’s Creed odkroutí premiéru své filmové adaptace. Ke všemu překvapení jde tento snímek ruku v ruce s nedávným procitnutím Ubisoftu, že je trh opravdu už herními iteracemi parkourových zabijáků přesycen, a tak se letos série dočká zasloužené pauzy.

První trailer jsme mohli shlédnout před pár týdny, po němž se na snímek upřely zraky mnoha kritiků. Někteří se k filmu postavili skepticky, jiní v něm vidí spásu filmových adaptací videoher a staví jej bok po boku čerstvému Warcraftu.

V každoročních konferencích Ubisoftu už se ovšem stala poněkud tradice, že se na pódiu objeví právě Assassin’s Creed, a tak se letos na scénu přišel namísto hry ukázat alespoň film. Neodhalil ale žádný nový trailer, který už prvně vypadal, že se snaží se záběry šetřit, neboť některé pasáže se v upoutávce objevili hned dvakrát. Dočkali jsme se tentokrát tzv. Behind The Scenes záběrů, kde jsme se podívali za oponu, tedy jak se snímek natáčí.

Na informace není nové video nijak bohaté, a spíše se jedná o marketingový krok, který se snažil vybudovat snímku jméno a přilákat další pozornost, neboť o E3 mají hráči po celém světě oči na šťopkách, a tak se upoutávka dostane i k těm zrakům, které se doposud informacím o snímku zcela vyhýbaly. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Zdroje: 

Diskuse ke článku Kam nemůže Assassin’s Creed se hrou, nastrčí film [E3 2016]

Žádné komentáře.