CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Kašlete na emulátor, Playstation oficiálně spouští hraní svých her na PC

Shadow of Colossus je pozitivní překvapení. Teď by ještě mohli přidat ICO, které je od stejného autora.

jinak USB Wireless adapter si mužou strčit někam. Od verze Win7 nahoru všechny verze bez problémů zvládají pracovat s DualShock 4 přes USB kablík.
Navíc výdrž baterie DS4 není zas až tak velká na to, aby člověk měl potřebu to hrát bez kablu. Při hraní Zaklínače 3 vydrží DS4 obvykle tak 4 hodiny než se začne dožadovat USB kabelu pro nabití.

Takže i když si koupíte ten USB wireless adapter, tak stejně tak půlku herní doby budete muset mít kabel zapojený.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Absolutně nechápu proč Sony uvádí USB dongle , když přes Bluetooth už Dualshock 4 funguje dávno. Pravda , s neoficiálními drivery a s emulací Xbox ovladače , ale vše co je potřeba je jen software. Tak proč k čertu nějaký další HW ?...Samozřejmě baterie v DS4 je jedním slovem tragédie a vypnutí podsvitu to rozhodně nenapravuje do stavu DS3.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ta herna ponuka nie je nic moc. ked som prvykrat cital tu spravu a videl tie tituly tak som sa rozhodol zaobstarat si jazdene PS3 aby som si mohol zahrat MGS4 a Heavy Rain

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Heavy Rain
- ano, na to jsem úplně zapomněl :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Další planá naděje, že si konečně zahraju NHL :(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Aplikace jede v jednom vlákně. V roce 2016 smutná věc...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

dle technických speficikací se jedná o tzv. online "stream" hry.
PC hráči v počítači by toho neměli mít hodně nainstalovaného, veškerý váš postup hrou se má v reálném čase stahovat z netu, takže by to nemělo žrát tolik prostředků (asi bohatě stačí jedno vlákno)

nechci předbíhat, ale tuším, že to v praxi nebude vůbec fungovat, kvůli ohromné zátěžy na servery, které to samozřejmě nebudou stíhat...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nepochopil jste, co tím naznačuji. Velké množství procesorů jede na nižších taktech s více vlákny. Je to úspornější, než hnát frekvence nahoru jako v herních PC. Požadavky uvedené v článku jsou navíc nesmyslně vysoké na to, že jde pouze o stream. Dle mého názoru jde zase o nějaký šifrovací úlet Sony, který je zcela zbytečný, ale někdo v managementu si jej vymyslel, aby vykázal činnost.
Sony tím pádem uniká velká část trhu lidí, co mají doma relativně slabé počítače. Škoda, protože zase promarňují šanci.
Jinak ta "ohromná" zátěž na serverech bude v pohodě. Bylo to právě Sony, kdo koupil firmu s cloudovým hraním (už nevím, jak se jmenuje, někdo určitě doplní) a jim to běhalo docela dobře. Takže o technologické provedení bych se skutečně nebál.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

co mi pamět slouží, tak podobné starty vždycky provázeli problémy se servery a nezáleželo na tom, jak moc vývojáři (či daná firma) tvrdila, že jsou připraveni na nápor hráčů.

je velký rozdíl v tom, když v cloudu hraje pár desítek/stovek hráčů a úplně něco jiného budou ty desetitisíce lidí, co se pokusí hrát přes PS Now

samozřejmě budu rád, jestli mi Sony dokáže opak, ale obávám se, že se jim to asi nepovede...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak zrovna tady je to jednoduché, protože na jednoho uživatele je známý přesný potřebný výkon. Scale se tedy udělá jednoduše a v případě velkého zájmu se prostě bude navyšovat podle potřeby, protože bude jasně vidět, kolik lidí bude chtít hrát.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No vida, tak si to Journey přeci jen zahraju ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

bez toho aby sme vedeli cenu predplatneho alebo zapozicania je akakolvek debata o tejto sluzbe irelevantna.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Všetky hry si budete môcť vyskúšať v 7-dňovom trial prístupe zadarmo, alebo kúpiť 1 mesiac prístupu za 20 dolárov a 3 mesiace za 40 dolárov."
http://www.sector.sk/novinka/122243/ps-now-oficialne-ohlasene-pre-pc-zah...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Co že Sony koupilo za streamovací službu ? Bývalý On-live ? To by mohlo fungovat i u nás .... V každém případě pro mne by to mělo smysl až v tom případě, kdy by došlo na propojení s PS Plus účtem . Do té doby ... vlastní média a emulátor jsou jistota .

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Předpokládám, že s Xbox ovladačem to nepošlape... Kdyby jo, dalo by se o tom uvažovat :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.