CDR.cz - Vybráno z IT

Kingdom Come: Deliverance bude! Na Kickstarteru získal 10 miliónů za 36 hodin

kingdom-come-deliverance-logo
České studio Warhorse získává přes dnešní noc na Kickstarteru 10 miliónů na svůj nejnovější počin - singleplayerové RPG Kingdom Come: Deliverance. To tedy znamená, že vývoj hry dostává zelenou.

Kickstarterová kampaň měla dokázat investorům, že je o hru ze strany veřejnosti zájem. Ve středu se projekt otevřel světu a ukázkovým videem žádal o 300 000 liber (cca 10 miliónů korun). Za pár desítek hodin však bylo rozhodnuto, přičemž kritická byla noc ze čtvrtka na pátek, kdy po 36 hodinách titul získal požadovanou částku a v pátek dopoledne ji již převyšuje o dalších 10 %.

kingdom-come-deliverance

V aktualizaci na Kickstarterové stránce zástupci Warhorse slibují další informace k vývoji, které by se měly objevit v následujících hodinách. Také se dušují, že každá korunka navíc získaná k požadované částce bude použita na vylepšení titulu. Nedočkavci tak mají dalších 27 dní na počítání financí a odhadů, kolik se na vývoj očekávané hry vybere.

Kingdom Come: Deliverance bude podle slov vývojářů realistické RPG pro jednoho hráče zasazené do středověké Evropy. Velkým tahákem titulu bude otevřený svět a soubojový systém, který by měl vynikat nad konkurenčními tituly především maximálním přiblížením k realitě. Ve finále si hru zahrajete na PC, Xbox One, PS4, Linux a Mac ve čtvrtém čtvrtletí 2015. Nabídne nakonec více než 70 hodin středověké zábavy nelineárního příběhu a revolučních bitek.

Zdroje: 

Jiří Moos (Google+)

Jirka Moos je redaktor CDR.cz a DIIT.cz, kreativec se smyslem pro humor a také blázen do zabezpečení IT systémů. Vede bezpečnostní týdeník CDR Security Update a v současné době řeší marketing a redakční spolupráce CDR/DIIT.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Kingdom Come: Deliverance bude! Na Kickstarteru získal 10 miliónů za 36 hodin

Žádné komentáře.