CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Kingdom Come se zpozdí o další rok, zase

Zrovna nedávno jsem se málem poprskal smíchy, když mi někdo napsal dotaz, proč se tenhle rok netěším na Kingdom Come. :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

njn království zase nevyvrcholilo :D což je vcelku škoda - byla to první věc, kterou jsem v životě podpořil na KS...

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

podle předsevzetí vývojářů, co všechno chcou udělat, bych spíš očekával ten rok 2018...

škoda, že vývojáři a novináři nejsou prozřetelnější, a všude protlačují humbuk okolo hry... takhle akurát vždy nakonec zklamou fanoušky s odležením.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Jak už to u projektů bývá, nejprve musíte udělat prvních 90 % práce a pak ještě musíte udělat těch zbývajících 90 % práce. :D

+1
+26
-1
Je komentář přínosný?

Mrzí mě že se Dan nepoučil z vývoje mafie. Hype hype a pak ho***

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

Tak co, stihne to dřív Bethesda s TES VI, nebo Warhorse s Kingdom Come?

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Klasika - Vavra, Vavra a zase Vavra. Slibuje, slibuje, predvadi, slibuje, slibuje, predvadi, slibuje - a odklada. Presne jako mafie II - roky slibu jak bude hra bombasticka, co tam vsechno bude, dokonala grafika - a co vzniklo? Totalne mrtve prostredi a kratoucky pribeh, ktery by zrucny scenarista napsal pres noc. Tohle je presne ten duvod, proc Mafii III dela uz jine studio.

Vyvijet hry stylem Mafia II a Kingdom Come si proste zadne studio nemuze dovolit. KC drzi nad vodou jen tisice lidi, kteri prispivaji a veri tomu, ze v hotove hre dostanou aspon cast z toho, co bylo naslibovano. Snad tentokrat nebudou zklamani (ano, vim ze nekomu se libi dokonce i Mafia II a nepovazuje ji na to jak dlouho byla vyvijena za zklamani).

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.