CDR.cz - Vybráno z IT

Komiksy útočí! Marvel nabízí přes 700 komiksů v elektronické podobě

ironman-comics
Fanoušci komiksů si mohou mnout ruce. Doplňte si vzdělání s novou reklamní akcí společnosti Marvel, která vám do smartphonů a tabletů přináší dávku kresleného umění.

Nakladatelství Marvel Entertainment při příležitosti probíhajícího festivalu South by Southwest (SXSW) představilo projekt s názvem Marvel #1, díky němuž se vypustilo do oběhu více než 700 vydání komiksů v elektronické podobě. V nabídce nechybí ani první čísla plátků jako jsou Avengers, Spiderman, Thor, Iron Man, Fantastická čtyřka, Kapitán Amerika a další. "Akce přiláká fanoušky ze všech společenských vrstev - ty, kdo naše postavy znají z filmového plátna, ty, co je četli a přestali, a také naše dlouhodobé fanoušky. Věříme, že pokud je oslovíme, budou nám věrní a pomohou nám s růstem tohoto odvětví," řekl David Gabriel, senior viceprezident prodeje.

marvel-comics-free

Digitalizace byla součástí akce, která měla podpořit Android aplikaci Comics od vydavatele comiXology. První den 11. března byla tato skvělá nabídka zpřístupněna všem uživatelům zcela zdarma. Jak se dalo očekávat, o akci byl tak masivní zájem, že se servery potýkaly s četnými technickými problémy. Společnost Marvel vzala situaci pevně do rukou. Na svých stránkách se omluvila a slíbila, že akci spustí znovu, jakmile s partnerem vyřeší správný chod systému pro všechny zájemce. Fanoušci tak byli po zadání e-mailové adresy upozorněni na druhou šanci, aby mohli získat cenné kopie zdarma. Akce již bohužel skončila, avšak jednotlivá vydání je možné v aplikaci zakoupit od 1,99 do 3,99 dolaru.

wolverine-comicsmarvel-comics-app

Společnost comiXology byla založena v roce 2007. Způsobila revoluci v odvětví zahrnující grafické novely a komiksy. Vytvořila platformu, díky níž si zákazníci mohou kupovat, stahovat a číst své oblíbené plátky online. Na jejím webu najdete širokou škálu komiksů od sedmdesáti pěti předních vydavatelů. Má sídlo na stejném místě jako jeden slavný komiksový hrdina v Gotham City.

Tagy: 
Zdroje: 

O "Olga Kolková" K

Redaktorka serveru CDR.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Komiksy útočí! Marvel nabízí přes 700 komiksů v elektronické podobě

Pátek, 15 Březen 2013 - 20:13 | Pepík Jan | Jajks... Kvůli tomu, že jste nestihl akci zdarma...
Pátek, 15 Březen 2013 - 19:58 | Misko Uško | presne tak len si stym robite zlu reklamu ze ste...
Pátek, 15 Březen 2013 - 18:52 | Tarman | Souhlas, nevím proč se informuje o něčem co je už...
Pátek, 15 Březen 2013 - 11:47 | HEC | Umm - pěkná zpráva ... s křížkem po funuse...

Zobrazit diskusi