CDR.cz - Vybráno z IT

Konference Moderní trendy IT Security – co nám hrozí a jak se postavit změnám?

it-security-logo
Konference.cz chystá setkání a konferenci ohledně trendů v zabezpečení dat. Mimo jiné se bude probírat zákon o kybernetické bezpečnosti, elektronický podpis a mobilní zařízení z hlediska rizik pro síť.

IT bezpečnost a ochrana soukromí je v poslední době horké téma. Minulost prokázala, že každý pouze za sebe nic nezmůžeme, je nutné sdílení informací a to na všech úrovních soukromého i veřejného sektoru. Někdy je těžké rozeznat běžnou marketingovou prezentaci od skutečně zkušeného profesionála s dlouholetou praxí. 17. září 2013 se však sejdou respektovaní odborníci z firem i státní správy a pohovoří o svých praktických zkušenostech z oboru IT security.

Celé znění tiskové zprávy

Vážené dámy, vážení pánové,

jistě jste v letošním roce zaznamenali vlny kybernetických útoků na přední české i světové banky a zpravodajské servery. Tyto incidenty znovu poukázaly na velmi diskutovanou oblast IT bezpečnosti. S tím, jak se rozvíjejí informační a komunikační technologie, rostou i hrozby a rizika s nimi spojená. Existují efektivní způsoby ochrany před kybernetickými útoky? Jak můžeme zabránit úniku citlivých dat? Přijďte diskutovat s odborníky z oblasti IT Security.

Institute for International Research pro Vás připravil dvě paralelní konference „Moderní trendy IT Security – co nám hrozí a jak se postavit změnám?“ a „Bezpečnost DMS – minimalizujte rizika a zajistěte bezpečnost dat a dokumentů“, které se uskuteční 17. září 2013 v Praze v hotelu Holiday Inn Prague Congress Centre. Dopolední program bude společný pro obě konference, poté budou přednášky pokračovat ve formě dvou samostatných akcí.

Ve společném dopoledním bloku obou konferencí se dozvíte, jaké změny přinese nově připravovaný zákon o kybernetické bezpečnosti. I ve Vaší společnosti zajisté řešíte problematiku ochrany osobních údajů. Ale víte, co nového se chystá na půdě EU? Dnešní doba vyžaduje vysokou míru flexibility, s tím souvisí i velký rozmach mobilních zařízení. Zjistěte, jak bezpečně využívat mobilních platforem.

V rámci samostatného programu konference „Moderní trendy IT Security“ se budeme zabývat moderní metodou detekce hrozeb na síti – behaviorální analýzou síťového provozu a jejím praktickým využitím. Uvědomujete si, kolik nebezpečí na nás číhá na internetu? Přijďte se dozvědět, jak se proti nim bránit a zda-li je to vůbec možné.

Využijte této příležitosti k setkání s kolegy a odborníky a načerpejte nové zkušenosti.

Uvažujete o cloudových řešeních, ale máte stále obavy týkající se bezpečnosti těchto služeb? Připravili jsme pro Vás doprovodný workshop na téma „Cloudová řešení – jak zajistit jejich bezpečnost?“, který se bude konat dne 18. září 2013.

Ve stále složitějším IT prostředí mohou být rizika dobře skrytá, jedním z řešení, jak je odhalit, může být audit IT. Jaké jsou novinky v této oblasti? Přijďte na speciální den „Nové trendy v oblasti auditu informačních technologií“, který se uskuteční 8. října 2013.

Těšíme se na setkání s Vámi

Ing. Renata Štieglerová
Conference Producer
Institute for International Research
P.S.: Nepodceňujte bezpečnost a buďte v klidu.

Tagy: 
Zdroje: 

Tisková zpráva