CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Kontroverzní simulátor psychopata slibuje potoky krve. GOG a Steam váhá

viac nez 80% hier je o nasili...tak nechapem to poburenie ved uz len vsetky serie GTA umoznuju v podstate to co v tejto hre...

+1
-27
-1
Je komentář přínosný?

No hlavně aby tam nebyla vidět bradavka nebo tak něco, to by se pak na jednom z největším herních trhů vůbec nemohlo prodávat. :-p

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

Ti s tím nadělají, podívejte se třeba na seriály jako Spartakus, tam stříkají potoky digitální krve, šuká se tam jak o závod a co, kdo se na to nechce dívat, tak nemusí. U té hry je to ještě lepší, tam se vám nestane, že na ni při hledání kanálu s vaší oblíbenou kartářkou náhodou přepnete, tu si musíte cíleně koupit a kdo nechce, tak přece nemusí.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Na první pohled to opravdu vypadá jak kopie Postalu v hezčí grafice. I ten si užil svou míru kontroverze a byl v některých zemích banován :)

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

napada ma ina suvislost ..
ak niekto bude masovym vrahom a hral hru na masoveho vraha hned toho budu plne media aj keby mal odohrate mozno pol hodiny ..
kolko ludi dokazete zabit v jednej hre .. 100? ..viac 1000 .. viac ... 10000 ..no to by uz islo ...
a prichadzam k tomu co som chcel ..
SimCity .. v milionovom meste dam vybuchnut elektraren a behom jedneho kliknutia zabijem asi pol miliona obyvatelov ..
ak by masovy vrah hraval SimCity .. pochybujem ze by to niekto napisal ..

+1
-22
-1
Je komentář přínosný?

Hmm, je mi něco přes 30, "pár" stříleček jsem odehrál a světe div se, nikoho sem zatim nezabil, konfliktu se vyhýbám a bojím se jich.
Pro mě by to muselo jít ještě o dost dál aby to bylo přes čáru a soustředit se na nechutný detaily. Muselo by to být emotivní. Bezduchý vraždění se mnou ani nehne.

+1
-24
-1
Je komentář přínosný?

Je zobrazená brutalita na hraně nebo již za ní? http://www.redakcja.mpolska24.pl/6737/holokaust-chrzescijan

Toto je realita dnešních dnů. Lidé nemají v tomto směru žádné hrany ani hranice a když budeme chtít dokážeme zajít ještě mnohem dál...

+1
-21
-1
Je komentář přínosný?

Ju, to vypada dobře, to se mi libi :-)) To si musim pohlidat, jestli to fakt vyjde, tak to musim koupit :-)

+1
-28
-1
Je komentář přínosný?

Kultura kriplů v celé své kráse.

+1
-34
-1
Je komentář přínosný?

Ta hra mi nepřijde tak brutální.Co Postal ? Manhunt ? Soldier of Fortune ? The Punisher ? Nebo RapeLay (simulátor znásilnění) . Nevim jestli hry dělaji z lidí vrahy . Já hraju převážně brutální hry a hororovky . Mam rád krev . Jsem teda psychopat ? Nebo sadista ? Nevadí mi ani autentický nahrávky poprav . Zabíjet kvuli tomu ale nebudu . Každopádně se těšim až si hru dam na Oculus Rift nebo jiným VR.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.