CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Kopie Samsungu Galaxy S4 se 3 GB RAM nese jméno Galaxy J

3GB RAM a 4x2.3 GHz CPU v mobilu ...... oni uz nevi, co by ovcim vecpali ... nebo to je ten android fakt tak spatnej?

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

Ne, to je prej rezerva kdyby tam bylo třeba dát windowsy...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Jenze i klasickym bohate staci ty dve giga ..... tady by narvali leda RT a pro ty taky 2GB bohate staci a to jsou plnohodnotne windows se vsim vsudy (jen maji defaultne zamkle desktop aplikace).
Tyhle telefony jsou jenom pro frikuliny, lofasy a typicke ovce ... je krasne videt, jak ten trh s ARM tabletama a telefonama rychle umira, na PC trvalo dlouha, predlouha leta prijit s multiprocesoringem (=uz to dal technologicky nejde, tak nejjednodussi je pridat stejne jadro) a gigabajtama RAM ... tyhle zarizeni to zdvojnasobuji co rok:o))))

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

BTJ: RT = plnohodnotné Windows? Opravdu? Ty medikamenty které bereš jsou ve volném prodeji nebo na předpis? Anebo snad z volného pouličního prodeje? Předem děkuji za tip. Nesnáším zimu a rád bych si tu přicházející a i každou následující, jednou pamatoval jako zimy, které nepřišly a časové období jim příslušející byly ve vzpomínkách plné subtropických dní.

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

:-D taky se přidám.... Třeba by opadla depka z podzimu.... Jdu si hned nainstalovat nějakou win32/64 apku do RT s ARM....

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.