CDR.cz - Vybráno z IT

Kyberdinosauří překvapení loňského roku Horizon: Zero Dawn se odsouvá [E3 2016]

Horizon Zero Dawn Image 01
V letošním výčtu nejočekávanějších akčních her jste mohli uzřít postapokalyptické akční RPG ze třetí osoby, Horizon: Zero Dawn. Tento titul loňský E3 ročník uchvátil řadu hráčů, ale bohužel se jej letos nedočkáme.

Cdre 3

Horizon: Zero Dawn bylo jedním z největších překvapeních loňské E3, které slibovalo postapokalyptický svět založený na velmi originální zápletce. Nejednalo se o zombíky, kterými už je trh poněkud přesycen, ale o svět zítřka, ve kterém vládnou robotická zvířata připomínající dinosaury.

Horizon Zero Dawn Image 02Horizon Zero Dawn Image 03

A stejným způsobem, jakým my dnes opěvujeme starověké památky, oslňují zdejší společnost naše stavby. Není tedy řeč o žádném postapokalyptickém světě, kterého se mohou hráči dočkat v titulech jako The Divison či DayZ, ale o velmi daleký skok do budoucnosti.

Stačí se podívat na herní záběry z loňského roku, aby si každý připomněl či objasnil, proč se právě tento titul zařadil mezi nejočekávanější hry letošního roku. Ohromné souboje, které si dávají velmi záležet na efektivitě, a to za doprovodu nádherných vizuálů a promyšlených mechanik.

Kdo se však na hru těšil, bude si muset počkat do 28. února příštího roku. Platformy se nijak nemění, a měli bychom se tak Horizon: Zero Dawn dočkat na PlayStation 4. Rozhodně o této hře neslyšíme v rámci letošní E3 naposledy. Snad si přichystala i nějaká esa v rukávu. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Diskuse ke článku Kyberdinosauří překvapení loňského roku Horizon: Zero Dawn se odsouvá [E3 2016]

Žádné komentáře.