CDR.cz - Vybráno z IT

Lara Croft v Shadow of the Tomb Raider řeší osobní krizi i zkázu světa [VIDEO]

Hyperaktivní ušmudlaná kráska se vrací na obrazovky hráčů. Lara Croft si sáhne na dno v novém Shadow of the Tomb Raider ještě letos. Podívejte se v novém traileru na to, co ji čeká.

Další příběh s nebojácnou hrdinkou v hlavní roli se neúprosně blíží. Už nějaký ten pátek víme, že světlo světa spatří Shadow of Tomb Raider, který se navíc v těchto dnech představuje kritikům na E3. Zahraniční kolegové už měli možnost hru otestovat a jejich první dojmy jsou veskrze pozitivní.

Prostor dostala Lara Croft také v rámci Xbox konference společnosti Microsoft, kde tvůrci ze studia Square Enix představili nový trailer. V něm Lara ukradne dýku, čímž spustí lavinu událostí, které mohou vést až ke konci světa. A s touhle drobností se naše dobrodružka samozřejmě musí vypořádat.

Prožívá svou osobní krizi, sáhne si až na dno nejen psychických, ale i fyzických sil, aby věci přivedla opět k normálu a popasovala se s těmi, kteří jí jdou po krásném, pevném, vysportovaném, vytvarovaném… eh, krku.

Trailer zahrnuje spoustu cut scén, které ukazují třeba i rozmanité prostředí, soubojový systém, nebo zábavné – nikoliv však triviální – překonávání překážek. Pro Tomb Raider typických puzzlů.

.
Lara Croft bude o život znovu bojovat ve hře Shadow of Tomb Raider, která pro Windows PC, PlayStation 4 a Xbox One vyjde 14. září 2018.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Lara Croft v Shadow of the Tomb Raider řeší osobní krizi i zkázu světa [VIDEO]

Žádné komentáře.