CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Ovládejte počítač gesty rukou jako ve filmu, Leap Motion vám to možní

hmm, neslo by to dat naplocho, abych mohl rukou jezdit po stole (bez mysi) a klikat jen prstama do desky stolu? :D

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Osobne vidim hlavni nedostatek takovehoto a jinych podobnych ovladani v neexistenci zpetne vazby.
Tedy - kliknu na tlacitko mysi, a to cvakne. V okamziku cvaknuti VIM, ze se stala nejaka akce, a dokonce na to ani nemusim myslet, reaguji jiz automaticky.
To same klavesnice - zmacnku tlacitko a ono se neco fyzicky stane - zamackne se a pak se zarazi. To vnimam jiz hmatem, a nepotrebuji na to nejak myslet. A nepotrebuji to zpetne KONTROLOVAT.

Me uplne staci, kdyz tukam telefonni cislo na dotykovem telefonu. Musim se na to soustredit a kontrolovat vizualne po kazdem "tuknuti", jestli se to cislo napsalo a jestli se napsalo spravne.

Takze jsem presvedcen, ze na blbnuti a nejake "nenarocne" veci se to chytit muze, ale na nejakou seriozni praci ci ovladani slozitejsich her a podobne to nikdy nenahradi periferie, ktere funguji na principu tlacitek a spol

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

vy snad nevidite nebo jste hluchej ?

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Vidim velmi dobre, a slysim taktez velmi dobre.
Proc? Jak to souvisi s tim, co jsem napsal?

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Celkom zaujímavé. Akurát v autobuse alebo v kaviarni budem vyzerať ako blázon keď budem rukami "čarovať" nad notebookom alebo tabletom :)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Jenom early adopters. Pred 10 lety by clovek ktery neco vyklada do vzduchu byl povazovan za blazna, dneska - jasny, ma hands-free.

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

Jako za ty prachy bych to i vyzkousel, na jednoduche scrollovani ..... jako bude to na dve veci, spis jenom zajimavy gadget ....
Spekulace o tom, ze by to mohlo jakkoliv nahradit mys jsou zcela tristni;) Ani nebudu vyjmenovavat, proc je to nesmysl .....
Je to jen gadget treba jako inteligentni plastelina ..... je to uplne k nicemu, po pul dni se omrzi, ale je to cool:o)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

presne to rikal Ballmer take , cituji : "jak to chcete ovladat bez mysi ?" a hle , v zapeti se zrodilo dotikove ovlavani .

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

recenzi. jinak užitečnost posoudit nelze a to platí i o Tobii

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

zajimalo by me , jestli je k tomu poteba nejakej ovlavad, zda je k dispozici i pro linuxove distrubuce. Bude to bungovat i s androidem ? Zvazuji , ze si to na zkousku koupim.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

OOOO toto chcem :)

Viem si to krasne predstavit zabudovane v klavesnici. Klavesnica bude iba mechanicka cast, aby ostala prave ta hmatova odozva pre rychle pisanie. tato krabycka by zaznamenavala polohu prstov a stlacenie klavesi. Na ostatne by stacilo ukazovat rukami. Takto by som si to vedel u seba predstavit.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

A rozlité kafe by už klávesnice nezničilo! :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.