CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Tesco bude vedle rohlíků nabízet vlastní výkonný tablet za pár korun!

pokud to bude v kvalite tech blafu co se tam snazi prodavat, tak pak potes koste

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

No jestli tomu dobře rozumím, tak tesco nic "vlastního" prodávat nebude. Oni si jen objednají z číny hromadu levných tabletů a zlomek těhch 3 000 (za polovinu či třetinu?) a nechají je jen označit svým logem... Otázka je jen jak moc velký krám to bude, spousta z těch levných čínských výrobků je po výměně FW docela použitelných.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Problem armu je, ze je to sracka, to kazdopadne. A nektere jsou vetsi sracky nez jine. Kdyz jsem vybiral levny tablet, tak nakonec vyhral acer nad ainolem. Oba udajne stejny 4 jadrovy procesor, ale acer asi 4x rychlejsi s mensi frekvenci:) Zkratka siditko na lidi.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

nez zacnes psat takovehle blaboly skus si neco o ARMu precist, napr: http://en.wikipedia.org/wiki/ARM_architecture

Za tvuj problem nemuze ARM ale neco uplne jineho, doporucuji precist druhy odstavec "ARM Holdings itself does not manufacture its own electronic chips, but licenses its designs to other semiconductor manufacturers.....", a dale..

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

Co je na tom za blabol ... ja nerikam, ze za to muze ARM Inc. .... ale proste ty kdovijake ARM procesory ......

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Zjevně nevíš o čem mluvíš...

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Jsem to pochopil tak, že svým svérázným slovním projevem chtěl autor sdělit, že na první pohled papírově stejné ARM procesory od dvou výrobců můžou mít naprosto rozdílný výkon, aneb "Když dva dělají totéž, není to totéž."
Osobně mě zaujal na cesty
Tablet Acer Iconia Tab B1-710, 7" WSVGA, 8GB, BT, GPS, WiFi, SD, ale udávaná výdrž 3hodiny je dost děsná. To nemusí vydržet ani do půli cesty a pak abych se vlámal autobusákovi do 12V zásuvky na zapalovač.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Jop, presne tak:)
Jinak ja jsem zene nakonec poridil A1 ... za ty prachy a podle recenzi to rekneme uchazejici. Uvazoval jsem prihodit 3 litry na W3 a mit fakt uzitecny tablet, ale dost me odrazoval ten TN displej a navic si na poradny tablet setrim pro sebe:) Ale uz bych to neudelal. Ten A1 ma sice papirove IPS, ale s IPS nema nic spolecneho. Pozorovaci uhly mizerne, operacni system je taky tragedie, takze pokud se mi do pracek nedostane brzo neco s novym 22nm intelem, tak ho budu muset flashnout na nejakou custom romku a hodit tam aspon podporu samby, abych mohl sledovat filmy ze site. Vlastne na nic jineho krome brouzdani po netu bez flashe se to ani neda pouzit. Android zarizeni za 5k je proste silene predrazene a vyslovene vyhozene prachy. Kdybych to vedel (a jakoze jsem to hodne tusil:), tak bych androida koupil tak za max. dva litry a stejne by to video prehral a nebo si 3 litry priplatil (do renaultu, ted vidim, ze ho maji v electro worldu jen za 7!) za asus w3, protoze ten displej je tam sice jen TN, ale co jsem se dival, tak urcite neni horsi nez ma ten A1 (je to vsechno acer a nejspis je to uplne ten samy displej) .... a byl by to vseucelovy tabletPC a ne jen jednoucelova sracena na zchujene prehravani filmu z SD karty a mizerne prohlizeni webu ..... fuck!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Arm není sračka ani omylem, jen holt se ten soft na něj musí dobře udělat a ne spoléhat jen na hrubý výkon jako dříve u x86. Když uvážím že ten pidiprocesor mi plynule utáhne 25xx*15xx rozlišení a to s tak minimální spotřebou...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

A co na nem utahne? To vubec nesouvisi s procesorem a vlastne ani s GPU ..... to, ze to nejaky RAMDAC dostane na nejaky displej jeste niz neznamena. A, ze tam plynule skotaci ctverecek taky nic nedokazuje:) Stacil mi ten novy 25xx nexus 10 ... to bylo panecku slideshow:o)

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Utáhne přesně to na co to požívám. Prostření je plynule, HD video je plynulé hry jsou plynulé, pdf A4 na jedné stránce do detailů. Ano některé nejnáročnější 3d hry to na to rozlišení plynule nezvládá, ale od toho ten tablet nemám, od toho mám doma desktop, co má asi tak 200x větší spotřebu....

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Takže nakoniec si si nejaký tablet vybral? Prečo nie Atomový s plnohodnotnými Windows?

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Protoze to nebylo pro me a protoze jsem zazmatkoval u W3 s TN displejem, navic tenkrat byl o vic jak 3k drazsi a ja cekam na baytrail tablet, tak se mi nechtelo davat ani o kacku vic nez jsem musel ..... a chtel jsem aby to nebyl uplny shit a sly tam prehravat filmy .... ted uz bych zpetne volil rozhodne jinak a v dnesni dobe, kdyz W3 stoji 7k, zcela 100%ne.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

V přepočtu za 3000, reálně u nás za 6000...

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

to by si mohli nacpat do špic, když srovnatelné se prodávají za Cena dnes: 2 990 Kč .

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.