CDR.cz - Vybráno z IT

LG představí otáčivý smartphone LG Wing, první model z nové rodiny zařízení

Společnost LG bude za týden představovat nový model LG Wing, který bude nabízet možnost natočit displej o 90 stupňů. Tímto modelem údajně odstartuje novou rodinu mobilních zařízení.

Zdroj

Společnost LG je dlouholetou stálicí mezi výrobci mobilních zařízení. Nyní rozčeřila další vlnu zvědavosti, za týden totiž má představit nový model LG Wing, který označuje za tzv. Explorer Project. Má jít o první model z nové rodiny produktů, která by měla nabízet svým uživatelům novou zkušenost či nový zážitek z mobilních technologií, které uživatelé ještě neměli možnost vyzkoušet ani u konkurence. 

LG Wing má vynikat především neobvyklou konstrukcí, která umožňuje otočit klasický protáhlý obdélníkový displej o 90 stupňů, čímž rozšíří plochu displeje o čtvercový panel v dolní části, který může sloužit pro zobrazování důležitých funkcí či klávesnice.

Celý model má pak být z pohledu parametrů trochu klonem LG Velvet a má být vybaven 6,8“ displejem s Full HD+, čipsetem Qualcomm Snapdragon 765G a samozřejmě i podporou sítě 5G. Novinka pak bude ze zcela pochopitelných důvodů dražší než původní LG Velvet a dle předběžných odhadů se bude pohybovat kolem 1 000 dolarů. Oficiální premiéru pak LG přichystalo na 14.září v 16.00 našeho času. Přímý přenos bude vysílán na oficiálním kanále Youtube či na Facebooku.

Zdroje: 

Diskuse ke článku LG představí otáčivý smartphone LG Wing, první model z nové rodiny zařízení

Úterý, 8 Září 2020 - 23:46 | junk mail | LG Krucifix :-D
Úterý, 8 Září 2020 - 17:37 | Tarman | LG vykrádá samosebe? https://www.google.com/...

Zobrazit diskusi