CDR.cz - Vybráno z IT

Nadupaná myš s 20 tlačítky pro hráče od Logitech

G600_Black_CTG2_BluLED
Společnost Logitech se rozhodla ukázat MMO hráčům, že to s nimi myslí vážně. Novinka nese 20 tlačítek, 12 z nich lze naprogramovat a nechybí ani podsvícení až s 16 miliony barev. Že to zní šíleně? Podívejte se sami.

Herní hlodavec nesoucí označení Logitech G600 MMO Gaming Mouse spadá do řady herního příslušenství G-Series. Jsme tak nějak zvyklí, že tento segment vyniká netradičním zpracováním a funkcemi navíc. Jinak tomu není ani v tomto případě, přičemž už název napovídá, že cílovými zákazníky jsou hráči MMO her (massively multiplayer online /gaming/ - tedy hry hrané na internetu větším počtem hráčů).

G600_MMO_flap_inset1

Logitech G600 na svém těle nese 20 tlačítek, kde 12 z nich je programovatelných a dají se ovládat palcem ruky. Programovatelná tlačítka se nachází na levé straně ve třech řadách po čtyřech. Díky tlačítku G-Shift pak může být počet uživatelsky definovaných akcí dvojnásobný, tedy 24. Zde by mohlo docházet k častým přehmatům, ale podle slov výrobce se uživatelé podobných situací bát nemusí.

Důležitým prvkem jsou i tři předdefinované profily. Ty jsou zastoupené ve dvojici pro MMO hraní a jeden pro ostatní situace. Akce programovatelných tlačítek se ukládají v interní paměti myši, což lze brát jako výhodu. Tvar se zdá být poměrně ergonomický; aby také ne – hráči potřebují u hraní dlouhých turnajů pohodlí.

G600_White_TOP_BluLED

Na trh dorazí v černém a elegantním bílém provedení. Design "není finální" a lze uživatelsky doladit díky 16 milionům barevných kombinací podsvícení panelu pro palec.

K dostání bude během července tohoto roku za doporučenou cenu 1999 Kč. To není zrovna málo, ale vzhledem k funkcím a dané cílové skupině může být zajímavou volbou.


Reklama
G600_Black_CTG2_BluLED
Myš herní Logitech G600 MMO
(Rozlišení: 200 - 8200 bodů na palec (dpi))
Cena: 1 908,00 CZK*
Acer LCD G226HQLBbd
* orientační cena platná k publikačnímu dni tohoto preview na softcom.cz
Tagy: 
Zdroje: 

Tisková zpáva [email]

Lukáš Voříšek (Google+)

Šéfredaktor nového technologického magazínu inSmart.cz. Autor je fanouškem revolučních technologií a projektů, jako je fotoaparát Lytro a minipočítač Raspberry Pi. Dříve přispíval do magazínů PCTuning a Stahuj. S nadějí čeká na den, kdy nebude muset sedět u klávesnice a vše obstará čip v hlavě...

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Nadupaná myš s 20 tlačítky pro hráče od Logitech

Žádné komentáře.