CDR.cz - Vybráno z IT

Mad Max na nových screenshotech zachycuje boj i písečnou bouři [GC 2015]

Mad Max je hra mnoha tváří, kde pouštní romantiku během vteřin střídá drsná bojová pasáž. To se snažili tvůrci zachytit i na nově vypuštěných screenshotech.

Gc 2015 Banner

Související zprávy: 

Není to časově tak dlouho od doby, kdy jsme vám představovali nové video k připravovanému Mad Maxovi, které se tentokrát zaměřilo na příběhovou stránku hry a ukázalo, že titul nebude veskrze neřízená mlátička. Podívat se na něj můžete zde.

Madmax 1Madmax 2

Madmax 3Madmax 4

Tvůrci ale nechtějí ztratit pozornost publika a s odstupem proto dodávají ještě čtveřici nových obrázků, ze kterých postapokalyptická atmosféra nehostinné pustiny jenom sálá. A co by to bylo za Mad Maxe, kdyby chyběla písečná bouře, která může poskytnout úkryt a bezpečí stejně, jako způsobit neočekávané potíže.

Pokud vás hra zaujala a patříte mezi šťastné majitele PC, PlayStation 4 nebo Xbox One, počkejte si ještě necelý měsíc. Mad Max se na monitory hráčů vyřítí už 1. září.

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Mad Max na nových screenshotech zachycuje boj i písečnou bouři [GC 2015]

Žádné komentáře.