CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Malování již nebude součástí Windows, přesune se do Store

Drobně poopravím - Malování bude při příštím velkém updatu převedeno do stavu "dále se nevyvíjí" a při některém z dalších velkých updatů odstraněno. Jeho funkce postupně přebere Malování 3D, většinu toho už umí.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Komu asi bude chybět. Fakt důležitý oznam.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

S dovolenim asi bude chybet napriklad me, protoze kdyz jednou za uhersky rok udelam printscreen, tak to v tom jednoduse ulozim do obrazku.
Vyhovuje mi to proto, ze nemusim kvuli tomu, co udelam 3x do roka, instalovat nejakej dalsi program...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jenže pokud to v novějších Windows už nebude tak jaký je rozdíl si někde z MS Store stáhnout toto malování (s bídnou funkčností) a něčím ze světa free/open ? Asi žádný. Ano ztratíš asi 5 minut ze svého báječného života. Poděkuj MS.
Mimochodem, vypadlo takto už víc věcí a drtivá většina si toho ani nevšimla (např. telnet - buď si ho doinstaluješ nebo jako já použiješ putty).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja rozhodne v zivote idealne nechci pouzivat zadny MS Store, nemam to, nechci to a nechci ani vedet, jak to vypada :-D (mam original Win10, takze bych to asi nekde mit mohl, ale fakt to v zivote nechci ani videt)
Takze budu muset cosi nekde stahovat a instalovat.
No, tudiz moje odpoved byla spravna - me to proste chybet bude

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Win+PrintScreen uloží snímek obrazovky rovnou do složky Pictures\Screenshots a čísluje je automaticky sekvenčně. Ale bude mi chybět taky, například když chcu přes printscreen něco načmárat a nesedím u svého PC, kde bych použil něco rozumnějšího.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

mam 2 obrazovky takzemi to urobi snimku oboch, aby to nebolo tak jednoduche tak printscreen musim davat cez Fn+printscreen, ano urobi to snimku a vlozi tam ale ako predlzena obrazovka ..teda obe. Alt+Prinntscreen ale nefunguje tak isto to mi proste vlozi do pamate a chce spustit nejaky XBOX alebo ky fras ... teda Win+Alt+Fn+PrintScreen ... takze ak chcem iba jednu obrazovku stale potrebujem to malovani ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A čo metro aplikácie, Diktafón, Edge, OneDrive a pod. ? Všetko pekne šup, šup do MS Store.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.