CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Mass Effect 2 zdarma ke stažení! Brzy končí

Mass Effect 2 bez všech DLC je bohužel neúplná hra.
Raději kdyby rozdávali DLC zdarma, tu hru si už lidi dokoupí. Všechna DLC jsou dohromady mnohem dražší než samotná hra...

Osobně si ME2 už neumím představit bez klíčových částí jako byl "Lair of the Shadow Broker" a "Arrival". Za zmínku stojí ještě 2 bonusové postavy Zaeed a Kasumi.

PS:
Zaeed se naštěstí už přesunul mezi "DLC zdarma". Ale zbylé 3 důležité DLC vás dnes přijdou na 24$.
A když k tomu připočtete ještě všechna ostatní ("menší") DLC tak celkem 44$ !!! To je fakt jenom k smíchu vezme-li, že samotný ME2 dnes stojí 8$ max.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Jako EA si dost veri s tema predrazenyma DLC, kdo by to dneska kupoval. Chapu, ze chteji jeste vydelat, ale kdyby dali ME2 zdarma plus kazde DLC po dvou dolarech, tak verim, ze se na to chytnou lidi, ale takhle urcite ne.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Zapomněl jsi mezi důležité DLC započítat ještě Overlord
Krom toho ceny jsou v eurech nikoli v dolarech.
Takže je to 35 euro za příběhová a 44 euro za komplet všechna dlc ke hře.
A ME3 je na tom ještě hůř - tam jen tři velká příběhová DLC (Citadel, Leviathan a Omega) vyjdou na 45 euro. O těch drobných už ani nemluvě.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

"Krom toho ceny jsou v eurech nikoli v dolarech. Takže je to 35 euro za příběhová a 44 euro za komplet všechna dlc ke hře"

Hloupý blábol od nemyslícího člověka. Když napíšu cenu v DOLARECH, tak jsem se díval na cenu v DOLARECH!
Mám pro vás překvapení: na oficiálních stránkách Bioware jsou ceny napsané v DOLARECH!

PS:
Overlord nepovažuji za důležité DLC. Sice je to relativně "velké" DLC, ale pro příběh absolutně nepodstatné a tudíž se nedá považovat za "důležité".

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

1. Není potřeba být hrubý, toto si prosím nechte někam na fotbal či kam chodíte si vybít agresi.
2.) Mám pro vás také překvapení, origin účtuje v eurech.
3.) Aby těch překvapení nebylo málo - stránky bioware účtují v korunách a to o 28% levněji než na Originu. Za 1200bodů (cena velkého dlc) chtějí 297Kč což je asi nejlepší cena jakou můžeme od EA na BWP dostat.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Hele, Robine z fotbalu. Jsi už opravdu velký kluk, když si dokážeš zobrazit cenu zboží v eurech nebo korunách!!!

Teď je na čase uvědomit si, že tvé zobrazení cen není jediná správná možnost na světě.
Takže příště laskavě neopravuj výroky ostatních lidí svými hloupými řečmi:
"Ale ceny jsou na INTERNETU uváděny v Eurech! Žádná jiná možnost neexistuje! Takže to dělá 44€!"
"Aby těch překvapení nebylo málo - stránky bioware účtují v korunách, v žádném případě neexistuje možnost zobrazit cenu v jiné měně! Blah blah blah."
Opravdu se vám to nezdá hloupé?

Navíc tvůj koment je absolutně bezpředmětný. Víš my velcí kluci, co už máme za sebou střední školu (někteří i vysokou školu!) , si bez problémů dokážeme převést cenu z dolarů do eur a nebo korun.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Je vidět, že vést s některými lidmi rozumnou řeč se nedá, když se musí uchylovat k urážkám namísto logických argumentů a vkládat lidem do úst, co nikdy neřekli (či napsali). Vy jste zjevně případ puntičkáře, který každého rád chytá za slovo a myslí si, že jeho pohled na věc je ten jediný správný.
Takže vám to napíšu polopatě a snad to konečně pochopíte.

Nikde jsem nenapsala, že daná měna je jediný možný způsob placení. Nicméně, nemusíte ani zadat českou platební kartu, Origin detekuje zemi původu a nastaví účtování všech cen v eurech. I když by mne velice zajímalo jakým způsobem jste si nastavil placení na Originu v dolarech (bez VPN tunelování či proxy serverů). A zjevně asi přepočtu schopen nejste, když si za BWP chcete platit dolary. Nebo snad rád sponzorujete EA při nákupu v nevýhodné měně?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To jste opravdu tak hloupý?
Proč by mělo být placení v dolarech nevýhodné?? Stejně vám to nakonec vaše banka převede do vaší "domací" měny (koruny). Je prakticky jedno, jestli za něco zaplatíte 11€ nebo 11,65$ !!!

A měl by jste se zamyslet nad svými myšlenkovými pochody!
Nikdy jsem neřekl, že Origin mi účtuje v dolarech! Celou dobu mluvím o stránkách BIOWARE! Na nich je cena uvedena v DOLARECH!
To, že vám pak prostředník, přes který provedete nákup (např. Origin), PŘEPOČÍTÁ cenu na Euro, je absolutně nepodstatné, protože je to furt stejná cena ale jenom přepočítáná do jiné měny!!

To jenom vy tu furt tlačíte úplně zbytečný výroky "Krom toho ceny jsou v eurech nikoli v dolarech! Takže je to 44 euro za všechna dlc... blah blah".

Je vidět, že vůbec nevíte, jak kurzy měn fungují, když můj původní citát "celkem 44$" opravíte na "44 euro" bez jakéhokoliv převodu měn.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.