CDR.cz - Vybráno z IT

Podívejte se na první trailer z chystané akční hry Medal of Honor: Warfighter

Medal of Honor: Warfighter
Populární série akčních her Medal of Honor se dočkala svého pokračování. Společnost Electronic Arts, která za vojenskou 3D klasikou stojí, dala svému nejnovějšímu dílu název Warfighter a před pár hodinami uveřejnila ke zhlédnutí první trailer, kterým chce navnadit své příznivce a fanoušky vojenské akce…

V pohledu do historie této herní akční série je na první pohled patrné, že již prošla značným vývojem. První díl Medal of Honor se totiž objevil už před 13 lety. Zajímavostí je, že již od prvopočátku je na příběh kladen důraz z pohledu realistického zpracování. A ten se táhne napříč všemi jednotlivými díly. Dá se říci, že Medal of Honor je jakousi vyjádřenou americkou úctou k samotným vojákům.

Warfighter se především chlubí tím, že poprvé v historii celé série se na vývoji podíleli i samotní příslušníci armády, tedy vývojáři konzultovali a úzce spolupracovali s vojenskými jednotkami Tier 1 (Spojené státy), ale i s jejich kolegy z celého světa (Grom - Polsko, SASR - Austrálie, KSK - Německo aj.).

Právě aktuálně připravovaný díl Warfighter vás promění do příslušníka elitní jednotky Tier 1, se kterou podniknete virtuální válku proti globálnímu terorismu. Díky konzultacím s pravými vojáky vycházejí herní mise ze skutečných událostí.

Hra běží na novém a poměrně oceňovaném Frostbite 2 enginu. Do prodeje by se měla dostat od 23. října 2012 ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Ale nyní pojďme na slibovaný trailer, který si můžete vychutnat samozřejmě v 1080p kvalitě.

(Nezbývá si přát nic jiného, než aby hra vypadala stejně graficky dobře, jako právě uveřejněné promo.)

Zdroje: 

Jiří Molnár

Pracoval zde pět let jako šéfredaktor serverů CDR.cz, DIIT.cz a PCPoradenstvi.cz. Aktivně se podílel na tvorbě obsahu všech tří webů, primární rolí však bylo řízení redakčního týmu a prosazování marketingové strategie. Dnes pracuje jako IT konzultant a frontend vývojář na volné noze.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Podívejte se na první trailer z chystané akční hry Medal of Honor: Warfighter

Pátek, 20 Duben 2012 - 12:43 | Rudolf Dvořáček | Je to úpadek společnosti, že je problém najít v...
Pátek, 20 Duben 2012 - 12:42 | Rudolf Dvořáček | Tak budu mít fousy až na zem :)
Pondělí, 16 Duben 2012 - 10:03 | Izak | No az to bude pro linux ;-)))
Pátek, 13 Duben 2012 - 20:04 | misa qwon | No pomalu kupuju novy hardware .. todle jen tak...

Zobrazit diskusi