CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Microsoft Lumia 550 - nejlevnější smartphone s Windows 10 je v prodeji

Lumia is death.
Dokud MS nepochopí, že za stejnou cenu dostanu u konkurence lepší stroje a to i po softwareové stránce, tak je s Nokií/Lumií konec. Pro změnu u té nejvyšší řady zase měly dát to příslušenství k tomu. Kortana nejde většinou spustit a v obchodě nejsou aplikace. MS prasopes.
Win 10 bonzujou o všem co se na nich šustne a donášejí to ostatním výrobcům software co s nima pečou. Takže asi brzo zdrhnu na Linux, nebo Maca.

+1
-33
-1
Je komentář přínosný?

Á, pán se probudil a vzpomněl si, jak mu někdo povídal pohádku před spaním...

+1
+37
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby jste měl pár měsíců Windows pochopil by jste jak má vypadat mobilní OS. Čistý, jednoduchý, vytáhnu z kapsy a vidím co potřebuji, žádný bordel. Jo a překvapivě, funguje :)

PS.: Na WP10 se dá v nastavení u každé aplikace nastavit k čemu má přístup, mikrofon, poloha, síť, kontakty, cokoliv. To úžasný Android neumí ;) :D

+1
+37
-1
Je komentář přínosný?

Android vie nastavovat pre kazdu aplikaciu zvlast prava. Na mojom androide z ciny to funguje skvele.
Mam aj pracovny Win telefon (lumia 830) ale to je des, je to mega neprehladne. Kazdu p.. hladam 5 minut lebo vsetky ikony su rovnake a navyse sa rozne pretacaju. Telefon sa sam restartne minimalne 5x za den.Kolegovcom robi to iste.

+1
-45
-1
Je komentář přínosný?

Ale no tak, nehovor mi, že ja taký smoliar som narazil na funkčnú 830, ktorá sa samovoľne nereštartovala za celú dobu používania a vy máte vo firme viac kúskov s takým problémom:)

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

Prezrad kde sa to da nastavit? Mam 635 -ku s WP8.1a tieto moznosti som nenasiel.

+1
-39
-1
Je komentář přínosný?

psal, že na WP10...

+1
-24
-1
Je komentář přínosný?

Výbava není nijak ohromující - přesto mobil běhá svižně a bez problémů. Dnešní Android by na tom byl prakticky nepoužitelný, za ten si připlaťte...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Ehm, 4 jadro a 1GB, o tom si Android moch jeste pred par lety nechat zdat. Androidi low endy meli 1 jadro na polovicni frekvenci a treba 178MB RAM a taky se to dalo pouzivat. Resp. porad da...

+1
+21
-1
Je komentář přínosný?

pekny telefon, nepotrebujem milion aplikacii ani hiend vykon, staci ze spolahlivo posluzi

+1
+38
-1
Je komentář přínosný?

Za ty prachy myslím úplně v pohodě. Teď mám nějaké Prestigio s WP8.1, které má zhruba poloviční parametry a běhá pěkně, akorát si člověk holt občas počká při otvírání aplikací (má jen 512MB RAM). Desítky tam už asi nedostanu, protože má jen 4GB paměti, tak o týhle Lumii docela dost uvažuju.

+1
+29
-1
Je komentář přínosný?

Už je to 2 dny co jsem jí měl na jeden den na hraní. Nevypadá to zle, dokonce bych řekl, že to vypadá sakra dobře, vzhledem k cenovce.
Pro lagdroidáře>
- Není nutné mít nabušený hardware, stačí mít rozumě napsaný OS.
- Jaké že aplikace vám tak scházejí? Že není výběr z deseti? Že občas za nějakou narozdíl od lagdroidu zaplatím dvacetikorunu? Víte, mě telefon ale funguje.
PS> Na Windows telefonu jsem celkem čerstvý uživatel, (v řádu pár měsíců //pár rovná se 2//)
PS2> A ano telefon mám ochmataný již minimálně sedm let

+1
+22
-1
Je komentář přínosný?

A jak se na tom hraje Ingress?

+1
-26
-1
Je komentář přínosný?

V poslední době se Microsoft ubírá dobrým směrem http://chytrehodinky.net/microsoft-pridava-ovladani-hudby-a-dalsi-v-nove...

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.