CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Microsoft si pohrává s myšlenkou reklam v Průzkumníku souborů

Si hrajou s ohněm. Apple a Google leží v žaludku leckterému UOHS aby nakonec reklama byla ale prodávat jí bude někdo jiný :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud nekdo pouziva pruzkumnika, tak tehle cilove skupine jiste tohle vadit nebude:o) Nejvetsim zverstvem a duvodem pro neprechod stale u 11tek zustava absence taskbaru.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jako je fakt, že jsem Win10/11 dal velký hovno (čti cca. 50 Kč), ale reklamy, to už je silný kafčo. :(

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Kdes vzal tak drahý Windowsy? 8-o

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nám, co máme Total Commander to může být fuk...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Já sice používám Salamander, ale absolutně souhlasim :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

LOL, jestli je nekdo takovy idiot, ze pouziva "Pruzkumnika" (boze, to je kretensky nazev), tak si ani nic jineho nezaslouzi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Všichni nemají v práci admin oprávnění, či adminy co jim povolí jiné než schválené aplikace.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To mas bohuzel pravdu, Vojto. Ja mam jen celozivotni alergii na vyblitek jmenem Explorer/Pruzkumnik, to je neco tak neuveritelne otresneho.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jojoooo a pak subscribtion na "odstranění reklam" :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Není náhodou dialog pro otevření / uložení souboru v podstatě taky Průzkumník?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Zkouším preview verze a vypadá to, že Microsoft přesně ví, co mě na jedenáctkách sere, aby to upravili způsobem, který mě bude srát ještě víc.

Tak například: https://abload.de/img/w11-skryte-ikony_iykgp.png

Dosud to bylo tak, že sice nešlo zapnout (jako ve Windows 10 a dřív), aby všechny ikony byly vpravo na taskbaru vidět, ale aspoň, když se tam nějaká další schovala, člověk viděl pomocí té šipečky na taskbaru (tím, že se zobrazila), že se tam něco novýho vesralo a mohl jít do nastavení a povolit ji. Tím šipečka zmizela a byl klid, než se tam nasrala další ikonka, což bylo opět signalizováno zobrazením té šipečky.

Teď v aktuálním buildu je v nastavení přepínač "Nabídka skrytých ikon", který bez ohledu na to, zda tam je nějaká schovaná ikona, nebo ne, tu zajebanou šipečku zobrazuje. Pořád. Pokud tam je schovaná ikona, zobrazí ji, pokud tam neni, nedělá ta šipečka nic, jen překáží.

No, a ta šipečka se dá tím novým přepínačem vypnout. Což ovšem neznamená, že by se na taskbaru zobrazily všechny ikony, ale to, že už není žádná jasná zřetelná indikace, že se tam nějaká nová ikona schovala. Tu šipečku ten přepínač prostě vypne, takže se nezobrazí už nikdy. Pokud je nějaká ikona schovaná, člověk už se to nedozví jinak, než že vleze do nastavení a podívá se, jestli něco nepřibylo. Druhá možnost je nechat tu šipečku zapnutou a jednou za čas se kliknutím na ni podívat, jestli tam něco nepřibylo. Ale v takovém případě tam zase překáží pořád. Jasná vizuální indikace toho, že něco přibylo, tím mizí.

Doufám, že tohle ještě upraví, protože to už je na ránu půlmetrovou ocelovou tyčí. Nuteláci zajebaní :(

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.