CDR.cz - Vybráno z IT

Might & Magic Heroes VII

Přichází pokračování výpravného příběhu, 200 let po událostech datadisku Shades of Darkness k Might & Magic Heroes VI, se rozehrává ve světě Moci a Magie nový problém.

Nastává občanská válka, která navždy změní vládní síly Svatého impéria. Vražda imperátora přivedla nestabilitu světa a spoustu rivalů, prahnoucích usednout na volný trůn. Je povolána šestice rádců, kteří mají ukončit válečný konflikt a vyřešit nastalou situaci. Vítejte u hry Might & Magic Heroes VII.

K tahové strategii samozřejmě neodmyslitelně patří suroviny, ty se vrací na scénu ve své beta verzi, kterou jsme si mohli vyzkoušet. Pokud jste ještě nikdy nepřišli do styku s HEROES, tak vězte, že se jedná o velmi zábavnou hru. Vedete svou postavičku skrze svět plný pokladů a surovin, ale také bájných příšer, tajných skrýší, truhel s poklady a samotnými nepřáteli.

Hra je vyvíjena německým studiem Limbic Entertainment. To stojí za poměrně slušně hodnoceným Might & Magic X: Legacy, očekává se tedy větší důraz k návratu původních standardů podle svých předchůdců. Dočkáme se čtyř hlavních frakcí – městský Haven, Academy, barbarský Stronghold a nemrtvý Necropolis. Zbývající dvě frakce vybírají hráči pomocí internetových formulářů.

Might & Magic Heroes VII vychází v září pro plaformu PC, předobjednat si je můžete například v edici se svícnem u Playclub.