CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Moleskine Smart Writing Set - poznámky digitálně i na papír jedním perem

Vyšší cena u Moleskine je v pořádku, to je takový iPhone mezi notebooky. Sám bych si to nekoupil, ale pokud firma dá, tak proč ne...

+1
-30
-1
Je komentář přínosný?

Vyssi cena zarizeni jako takoveho jde pochopit, ale cena jednoho papiru to dela nepouzitelnym, pokud jsem spravne pochopil ze ten blok se spotrebuje ...

+1
+27
-1
Je komentář přínosný?

My už Moleskine stejně používáme, takže žádná změna. Ono pokud jde člověk např. podepsat smlouvu za pár milionů nebo k ní prezentovat nabízené řešení, tak nevypadá moc dobře, když si tam přinese linkovaný A5 sešitek za 20Kč. Nechci, aby to vypadalo nějak snobsky, ale podle mého je pěkný sešitek a pero na takovém eventu něco jako čistá košile nebo slušné boty, což se doufám všichni shodneme, že by tam být mělo. Moleskine v tomto směru vypadá vždykcy pěkně.

Ani ty náklady nejsou tak hrozné, já popíšu jeden Moleskine blok tak za rok, většinou mám za den nějaké analýzy tak dvě až tři stránky.

+1
-30
-1
Je komentář přínosný?

"tak nevypadá moc dobře, když si tam přinese linkovaný A5 sešitek za 20Kč"

Ale no tak, stačí psát třeba Deltou nebo Graf von Faber-Castellem nebo Waldmannem a hned to působí líp. :D

+1
+20
-1
Je komentář přínosný?

Tak toto vidím ako niečo kontraproduktívne. Nemali náhodu tablety nahradiť papierové bloky ? Už vidím sekretárku ako hovorí šéfovi aby diktoval pomalšie lebo pero nestíha snímať :)

+1
-24
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.