CDR.cz - Vybráno z IT

Tajemství kolem Motoroly Moto X se pomalu odhaluje

motorola moto x
Dlouho očekávaný smartphone od Motoroly se blíží. Na internetu se začínají objevovat první specifikace a fotografie. Zatím není nic oficiálně potvrzeno. Motorola se však chystá na novou kapitolu svého života.

Americký výrobce mobilních telefonů Motorola připravuje nový smartphone Moto X, s nímž se chce prosadit na trhu. Jelikož se jedná o americkou značku, mobilní telefon se bude nejprve prodávat v Americe, později se zřejmě dostane také do dalších zemí.

goodbye moto

Studio B. A. Bäkken zveřejnilo fotky pro nadcházející reklamní kampaň Motoroly. Sice nikde neobsahuje zmínku o modelu Moto X, ale samotný text kampaně naznačuje, že by se mohlo jednat o chystanou vlajkovou loď. V několika případech se na fotkách objevuje datum 1. srpen 2013. Je tedy možné, že by se telefon Moto X mohl odhalit právě v tento den.

"Nejsme dobří v loučení. Nikdo není. Jsou těžká. A smutná. Ale ten čas nadešel. Téměř po sto letech inovací se musíme rozloučit. Rozloučit s prvním kapesním mobilním telefonem. S Razrem. Sbohem, Motorolo, dnešních dní."

"Je čas začít pracovat na věcech zítřka. Změna se chystá. Nové tváře. Nové nápady. Nové technologie. Motorola, která se vrátí, nebude tou společností, kterou jste kdysi znali. Ale teď máme nějakou práci. Než budeme připraveni, budeme pryč. Žádné nové reklamy nebo tweety. Žádné aktualizace webu. Pouze ticho, dokud nezapočneme novou kapitolu."

Google-X-Phone-Concept-575x405

Motorola Moto X měla původně konkurovat těm nejlepším chytrým telefonům konkurenčních výrobců, nyní je všechno jinak. Twitter účet s názvem Evleaks, který je známý zprostředkováváním snímků dosud nezveřejněných přístrojů, poodhalil výbavu modelu Moto X. Zařízení spadající do střední třídy má být vybaveno operačním systémem Android 4.2.2 Jelly Bean, dvoujádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon MSM8960 Pro s taktem 1,7 GHz, 2 GB RAM a vnitřní pamětí o kapacitě 16 GB. Displej se zatím neznámou úhlopříčkou má zvládat rozlišení 720p (1280 x 720 pixelů). Smartphone bude dále obdařen dvěma fotoaparáty, zadní má mít 10 Mpix a přední 2 Mpix. Na další informace si budeme muset ještě počkat, stejně tak na skutečný vzhled telefonu.

Zdroje: 

O "Olga Kolková" K

Redaktorka serveru CDR.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Tajemství kolem Motoroly Moto X se pomalu odhaluje

Středa, 26 Červen 2013 - 13:08 | Duck Daffy | Motorola ve světě? Viděli jste tady snad někdy...

Zobrazit diskusi