CDR.cz - Vybráno z IT

Mount & Blade II přichází s trailerem se zvláštními prioritami [GC 2015]

Mount And Blade Ii 01
O Mount & Blade II: Bannerlord jsme toho nějakou chvilku moc neslyšeli, na E3 jsme se nic moc nedozvěděli a všeobecně titul zatím zůstával v ústranní, až do teď. TaleWorlds nás na GamesComu totiž obdařil hned dvěma trailery!

Gc 2015 Banner

Netrvalo by příliš dlouho, abychom došli k závěru, že Mount and Blade je jedno z nejpovedenějších RPG vůbec a jeho rozšíření Warband možná ještě povedenějším. Ať už ale na věc nahlížíte jakkoliv, tak byste měli zbystřit, protože se pomalu ale jistě blíží Mount & Blade II: Bannerlord, které toho slibuje ještě mnohem více, než originál (viz trailer).

Abychom ale zbytečně nemluvili v superlativech, tak si trochu rýpneme do traileru. Samotnému obsahu nic vytknout nemůžeme, ale přijde nám úsměvné gradování, se kterým se nás trailer snaží ohromit. Jistou laťku nastaví se systémem měnícího se počasí, to je ale následováno oznámením, že si v krčmě budeme moci zahrát deskovky. Na řadu přichází ukázka z obléhání hradů, představení možnosti výroby vlastních zbraní a jako grande finále... no, jen se podívejte sami.

Druhý trailer je spíše pro fajnšmekry, kteří se rádi podívají, jak veškeré divy ve hře vůbec vznikají.

Mount & Blade II: Bannerlord zatím nemá přesné datum vydání. Titul by měl krom Windows vyjít také na konzole. Nebylo sice specifikováno jaké, ale odhadem by se mělo jednat o Playstation 4 a Xbox One. 

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Mount & Blade II přichází s trailerem se zvláštními prioritami [GC 2015]

Žádné komentáře.