CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Na CES 2017 se představí sluneční brýle s rozšířenou realitou, Vuzix Blade 3000

Lol s tim androidem me to skoro zabilo:o) Presne to potvrdilo "kickstarterovskou" podobu tohoto nesmyslu ....
Na nejake pozicovani obrazu v prostoru (hololens) je mozne ihned zapomenout. Stejne jako na to muze zapomenout 45% populace s vadou zraku, pokud se do toho nebudou delat dioptricke skla, ale navic, kdo by takovy krap nosil delsi dobu na hlave?
Takze to dokaze zobrazit nejake androidi notifikace a protoze na vyvoj meli rozpocet jen deset tisic, tak tam foukli android a ze to vydrzi dve hodiny je netrapi a designove se inspirovali ..... ne, ani pet minut tomu nedali, proste to nejak flakli, aby to vypadalo trochu jak bryle.

Nemusim ani vytahovat kristalovou kouli, abych vedel, ze to rozhodne nebude drahe a na aliexpresu tak 3-5k a ani tak si to nikdo nekoupi a pokud jo, tak to skonci v supliku, protoze kdyz nikdo nechtel na ulici vypadat jak debil s gugl glass, tak s timhle by mezi lidi nevysel ani tydyt z reklamy na t-mobile ....

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Tak mozna to neni uplne idealni, ale rozhodne to vypada vic jako bryle nez Hololens. Ale jasne, neobsahuje to Windows 10 takze pro tebe je to automaticky nepouzitelne.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Precti si to jeste jednou. Hololens maji primo dedikovany HW DSP cip, ktery pocita 3D prostor z 5ti kamer a 20ti cidel v realnem case a umistuje tam objekty tak, aby to neplavalo ani pry rychlejsim pohybu hlavy. Na to bys potreboval 10 i7cek. A ne nejaky sprosty ARM za 50 centu s androidem, OMG! A to, ze to vypada jak hnusne bryle je samozrejme na obtiz. Dioptricke bryle narozdil od holelens se ti pod to nevejdou. A nejvetsi tragedie je, ze bys s tim hovnem na hlave mel chodit jakoze porad a vsude a to jenom proto, aby se ti semtam vylagovala nejaka priblbla notifikace a musel si to 2x denne dobijet:o) To je opravdu vyslovene prakticke ... jak rikam, cenove rozpeti jsem si tipl .... pokud to na kickstarteru uspeje, tak to mozna nekdy nekdo uvidi a jiste nebude nadsen ..... a i bych si troufl tipnout, ze na CESu to nebude, protoze nesezenou finance na drahy stanek .... muzem se tu sejit za mesic a neco a rict si, jestli to na CESu bylo nebo ne:o)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pravdepodobnejsi nez ze to nema VR je ze to VR ma ale holt to bude plavat. Nebo to pocita s tim, ze ten HW DSP chip je v tom mobilu se kterym je to sparovane.

Jsem rad, ze z tebe vypadlo jak to myslis s temi brylemi. Jo, kdyz se pod hololens vejdou bryle, tak je to vyhoda, to uznavam. Ale vypadaji strasne.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.