CDR.cz - Vybráno z IT

Na Epic Store si tento týden vyzvednete zdarma For The King a Metro: Last Light

Epic Games Store si v rámci svého pravidelného rozdávání her připravil překvápko. Původně avizovanou strategii For The King doplňuje o druhou hru zdarma, Metro Last Light v její remasterované edici.

Původní díl Metro Last Light vyšel již před neuvěřitelnými 8 lety, remasterované verze se dočkal rok po vydání svého pokračování, tedy v roce 2014. Navzdory staří se stále jedná o skvělou hororovou střílečku s impozantní grafikou, ve které se ocitnete v postapokalyptickém Rusku zpustošeném jadernou válkou, po jehož povrchu pochodují mutanti a lidé, kterým se nedá věřit ani slovo. Atmosféra, která je navíc podtržena konstantním dohledem na přísun kyslíku a výměnu filtrů v plynové masce, by se dala krájet. 

Dále zmíněná tahová strategie For the King se na Steamu těší oblibě a rozhodně stojí za vyzkoušení. Hra je kombinací tahové strategie a hry na hrdiny. Hráč si na začátku vytvoří tři postavy z několika povolání (lučištník, kovář, bard nebo mudrc) a uvrhne se do světa náhodně vygenerované mapy, která je složená z šestiúhelníků, po kterých se postavy pohybují v tazích.

Při bojovém režimu se budou cítit hráči Heroes of Might and Magic jako doma.  Zde se totiž se svou tříčlennou partu seřazenou na jedné straně obrazovky (a nepřátelskou na druhé) s protivníkem střídáte v provádění svých akcí zahrnujících útok, obranu a používání speciálních schopností. K dispozici je také možnost hrát hru více hráčů. 

Odkazy ke hrám zdarma:
Metro Last Light ReduxFor the King

Obě hry si může aktivovat na Epic Storu do 11. února 2021. 

Tagy: 

Jiří "Sirik" Vlach

Redaktor CDR/DIIT. Když nepíšu sem, natáčím na Youtube kanál, zmíněn níže a když ani tam nejsem, tak buď prokrastinuju, nebo se o někoho starám. ;)

Mafia pod lupou TV | Youtube

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Na Epic Store si tento týden vyzvednete zdarma For The King a Metro: Last Light

Sobota, 6 Únor 2021 - 11:08 | Sirik | Sorry, chyba na mé straně, díky za opravení.
Sobota, 6 Únor 2021 - 10:51 | Tarman | Přesně, autor vidí Redux a zbytek informací těží...
Pátek, 5 Únor 2021 - 18:27 | RedMaX | "Remasterovaná edice Metro Redux v sobě...

Zobrazit diskusi