CDR.cz - Vybráno z IT

Na hromnice o den více, přichází The Sexy Brutale od Tequila Works [GC 2016]

The Sexy Brutale Key Art
Tequila Works oznamují novou hru ze svého poměrně čerstvého repertoáru. Ačkoliv na svém kontě mají jen pár titulů, jedná se o hry přijímané velmi kladně. Do jejich portfolia se nyní řítí nová hra s pozoruhodným názvem The Sexy Brutale. Co nabídne?

Sledujte celý týden herní sekci CDR.cz/HRY, kde naleznete zprávy o veškerém dění z německého GamesComu. S námi vám nic neuteče. 

Gamescom Banner 1

Tequila Works se skládají z původních zaměstnanců Blizzardu. Tyto zkušenosti se na jejich herní nabídce projevili více než kladně, pokud by se tak dalo mluvit o jejich třímístném portfoliu, které ze dvou třetin vyplňují tituly, které teprve vycházejí. Nejzajímavějším produktem budiž Deadlight, survival horovová plošinovka, která bylo po celém světě přijata velice kladně. Nutno podotknout, že se tento titul před nedávnem dočkal své remasterované verze pro konzole nové generace.

Na letošním GamesComu se předpokládalo, že Tequila Works přinesou ukázky ze svého nadcházejícího RiME. Nakonec však došlo k překvapení, když studio představilo zbrusu nový titul zvaný The Sexy Brutale. Hra se představila v minutovém traileru, společně se screenshoty, které ukazují, že by se mohlo jednat o vskutku nádhernou atmosférickou hru.

Trailer toho sám o sobě příliš neprozrazuje, vývojáři jej však doplnili důležitými informacemi ke hře, po kterých ukázka dává o mnoho větší smysl.

The Sexy Brutale se odehrává na anglickém panství fungujícím jakožto kasíno provozované tzv. Markýzy. Pochybná ekonomika není ovšem to jediné, co se zde odehrává. Sem tam v těchto prostorách přijde i leckdo k úhoně, slabě řečeno. Vaším úkolem, coby mnich Lafcadio Boone, bude zamezit devíti vraždám.

The Sexy Brutale Screenshot 4 0The Sexy Brutale Screenshot 5 0The Sexy Brutale Screenshot 1

Nevíte dne, ani hodiny. Shodou okolností je právě období Hromnic, a tak se váš den opakuje stále dokola, díky čemuž získáváte vždy nové informace s určitými časy, které poté můžete využít ve svůj prospěch. Na tuto záchrannou misi jste se však neodhodlali z dobroty srdce, ale z chtíče pramenícího z okultismu.

The Sexy Brutale vypadá ze screenshotů celkem sympaticky, patrně se stylistikou nebere příliš vážně, a tak můžeme čekat solidní dávku humoru, jak ostatně prozrazuje už samotný název. Vydání titulu není navzdory čerstvému odhalení daleko, očekávat jej můžeme v první čtvrtině příštího roku na PC, Playstation 4 a Xbox One. Vývojáři slibují, že se během probíhající GamesCom výstavy představí titul ještě v bližším světle, tedy záběrech ze hry. 

Diskuse ke článku Na hromnice o den více, přichází The Sexy Brutale od Tequila Works [GC 2016]

Žádné komentáře.