CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Nabídka, která se neodmítá? První Mafia se vrací na digitální pulty. Bez češtiny

V clanku jsem nenasel info o cene, ale stejne me to bez cestiny nezajima a docela to i nedoporucuju. Cesky dabing byl ve hre uplne dokonaly a i lepsi nez anglicka verze. Grafika byla na svou dobu velmi dobra, ale teda netusim, jak by to bylo dneska s rozlisenima? Jestli to podporuje i bezne fullHD?
Ono by to mozna spis chtelo udelat remaster.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Autor clanku odvedl velmi mizernou praci a jeste se pokusil zvysit kontroverzi pridanim informace "bez cestiny" primo do titulku.

GOG jiz vcera uvolnil informaci ze "Other language versions are planned, but they need to be approved by the publisher first. It's currently in the works."

Co se tyce licencovane hudby (coz byl skutecny duvod proc zmizela Mafia z digitalnich distribuci) tak uz po internetu koluje nekolik navodu jak puvodni hudby do hry doplnit...

BTW Zajima nekoho co (ne)doporucuje jeden z top trollu tady na foru?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

A kdyby to bez češtiny v titulku nebylo tak lidi nadávají má clickbait protože v titulku chybela podstatna informace. Nekdy s fakt nejde zavdecit :-D

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

tehdejší grafika byla okatě nedokonalá, dnešní je dle mého názoru zase okatě umělá.
Stará neurazí - ale ani nenadchne, nová nenadchne - a ani neurazí

Takže ono je to prašť jako uhoď... :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

S grafikou není žádný problém, bežně se dá sehnat HD mod na Mafii a pak vypadá lépe než 2 a 3 dohrmady...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

POkud nabídku, která se neodmítá, tak radši Civilizaci 3 zdarma:
https://www.humblebundle.com/store/sid-meiers-civilization-iii-complete?...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Škoda toho českého dabingu, kým tam nebude nemá to význam kupovať, ten tam dopĺňal tú atmosféru, Marek Vašut tam podal excelentný výkon a vždy mám zimomriavky (pre česky hovoriacich husí kůže) keď si naň spomeniem.

Čo sa týka grafiky, tak podľa môjho názoru akýkoľvek remaster by len pokazil tú perfektnosť tej hry. Tá grafika vôbec nezostarla a aj v dnešnej dobe by som povedal že je to veľmi premakané.

PS: na FullHD pôvodná hra funguje

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Dekuji za info ohledne rozliseni.

Bude-li puvodni cesky dabing a bude-li to nekdy v akci do 5EUR, tak do toho urcite jdu. 10EUR se mi zda moc, preci jen spis bych to chtel mit, nevim, kdy a jestli se nekdy k tomu dostanu.

Podobne, kdyby takhle "dohledali" puvodni cesky Vietcong + oba datadisky, tak i ten bych za 5E bral.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Cena je momentálne 9,99€ a počítam že počas vianoc môže byť až polovičná. Pôvodný CZ dabing určite bude.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevím nevím ... Jsou hry které bych v digitální formě chtěl a jsou hry , které jsem dohrál kdysi a přes všechny klady už moc nenabídnou .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A to já zase naopak doporučuju silně (až bude dabing). Mafia je jedna z her, ke kterým se vracím hrozně rád a naopak si pokaždé říkám, že na to, jak je stará, ta grafika vypadá úžasně. Jediné, co je naprd, je vykreslovací vzdálenost, ta se nedá nastavit v menu ale musí se ručně a poměrně komplikovaně editovat nějaké soubory, popř. je na to tuším i nějaký mod.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A to já zase radši bez dabingu.
V prostředí, v kterém se hra odehrává, zní čeština jak červená fusekle ve vanilkovým pudingu.
Obdobně na tom byly ostatní hry té doby. Jakmile na mě začal černošský voják v Hidden and Dangerous povykovat česky, šlo to okamžitě pryč. To je jak rychlodabované porno.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

:D tak to máte malú predstavivosť. Jednému môjmu známemu sa na výlete po USA stalo, že keď tankovali tak tam bol na pumpe ako predavač afroameričan. Keď sa začali medzi sebou rozprávať po slovensky, ten predavač na nich spustil tiež po slovensky :D, rodený američan, nachádzali sa niekde v strede USA.
Takže ak Vám vadí to že niekto kto má inú farbu pleti ako vy, rozpráva rovnakým jazykom inak ako rasizmom a xenofóbiou by som to nenazval.
Ak je dabing správne spracovaný (čo v mafii bol a to brutálne) tak tam vôbec nevadí

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.