CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Nad Star Wars se ve filmovém průmyslu stahují mračna. Kdo je na vině?

Můžeme spekulovat? Nemusíme.
Kvalitní film = úspěch; stupidní rychlokvaška parazitující na IP = úspěch po omezenou dobu, než diváky dožene realita.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kéž by Disney prodělal co nejvíc a konečně nechal toho prznění Star Wars. Pro mne jsou nové filmy katastrofa, porušují dosavadních 30 let filmů, knih komiksů a her...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

45 melonov je nic? film navyse vysiel teraz nedavno, do 5 rokov zarobi min dalsich 50-100M.. Kazdopadne si za to moze sam, lebo keby som hned na to nesiel do kina nevadi, Rough one bol 20x lepsi film. Uvedenie medzi deadpool2 tiez si nemyslim, ze zavazilo, kedze na DP2 sme vobec do kina nesli, na Hana ano. Inak osobne by som prijal samostatny film pre Ashoku Tano - najlepsia postavicka z kresleneho SW clone wars..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak tak, s hlavní sérií Star Wars to jde od desíti k pěti a pan Rian Johnson bude za chvíli hrozně překvapenej, proč na ty jejich sračky nikdo nechodí.
"Ať si remcaj, na to my jsme zvyklí...". Tumáš! Box office flop bych jim přál, kokotům.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

....asi nezajímavější filmy (s Bobou Fettem či Obi-Wanem) ...
Na jakem zaklade spociva takove tvrzeni? Protoze to tvrdi Disney? A to je nutne kazdy takovy zvast prepisovat znovu a znovu? Jestlize nekdo promarni takovy potencial jako nabizi Han Solo, tak uz by radeji nemel tvrdit vubec nic. Navic - nenapada mne ani ani jediny duvod proc bych se mel chtit dozvedet neco o nejake epizodni postavicce ktera se v puvodni trilogii jenom mihla a castecne byla do ni pak zpetne umele naimplantovana. Takovy Jabba the Hutt je uz daleko zajimavejsi.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ale tak ten Obi ještě jo... ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Šmarjá nejlepší film od Dysneyho byl Rogue One. Vše v hlavní sérii jede na vlně očekávání , které se nedostavuje ,samá recyklace a skoky mimo jasně ohraničený prostor . Bobba Fet mohl mít klidně spinoff s Jabba Hutem a mohl do toho promluvit i Han Solo...sakra tak zoufale si nevědět s potenciálem Star Wars rady , to musí být scénáristi u Disneyho hodně přeplácení....

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nevim ale sedma epizoda i kdyz byla vlastne remakem a trefou do cerneho z pohledu ctvrte epizody me neurazila... Byly to proste vypravenim Starwars... Rogue One bylo zdimani tematu o nicem s pozdim SW, ale vlastne o nicem... Osmou epizodu i kdyz je to scifi tak to spis byl Superman vs tapajici imperium... Nesmysly typu padajici bomby ve vakuu a ve finale litajici Leia ala superman vesmirem byla posledni kapka... Prezil jsem to, ale s obtizema... Finale s posledni Skywalkerem byla uz opravdu nuda... Zprasili to kvalitne... :( Na Sola jsem sel jen diky jedne appce a zvyhodnenem vstupnem a bez jakykoliv ocekavani diky prognozam propadaku jeste pred vydanim... Nakonec z poslednich tri let nej dil... Na kterej se rad jeste podivam i doma coz o osme epizode se rici neda... Mel by to vzit do rukou fanda a ne dalsi zdimac tematu do Disneyho... To same jako v hernim segmentu... Od ty doby co to polozil Lucas Arts nevyslo nic... Co bych dal za dalsi dil Jedi Knight!!!! Nebo XWinga na VR!!!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je náhoda, co tu máme k tématu.
https://youtu.be/XQmKabdArUg

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sedmý díl byl možná úspěšný, ale jen a jen kvůli výdělku, kdy spousta lidí měla jistá očekávání a pak přišlo velké zklamání.
Osobně jsem se donutil podívat na Rogue One, což bylo asi tak 10x lepší, než sedmý díl.
Zklamání ze sedmičky bylo tak velké, že jsem se nedonutil podívat na osmičku. Relativně nedávno jsem měl už blízko k tomu se na to podívat (byl jsem v podnapilém stavu), ale i to mně nakonec nezlomilo.
V současné době jsem ve stavu, kdy jsem spíše rozhodnut nekazit si serii Star Wars sledováním dalších epizod a čehokoli s tím souvisejícího. Sedmičku se postupně snažím vytěsnit z paměti a doufám, že se mi to podaří.

Za mně mohu říci, že chyba je v naprosto mizerných scénářích, špatným obsazení a honbou za maximálním výdělkem. Teď se ukazuje, že lidi se nenechají oblbovat do nekonečna.

Měli jít cestou Star Treku, kdy vyjde jeden film jednou za x let, dobré obsazení, celkem dobrý scénář (i když se jedná vesměs o remake již natočených) a komunita se na to těší.
Místo toho plodí jednou ročně nějakou sračku.
Zdar Max

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.