CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Navigace v botách, SuperShoes vás navigují šimráním prstů

Já si nemůžu pomoci ale musím se zeptat. A k čemu to je dobré?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Vaše fantazie potřebuje pomoct?

* Co třeba nevidomí? V doprovodu psů v cizím městě budou daleko více samostatní.

* Dále např. spediční firmy, ne vždycky se dá zaparkovat u vchodu. Ušetří to čas.

* Pro turisty je to také velmi dobře použitelná pomůcka, šlapat v horách a sejít z cesty není žádná výjimka, tohle vás vrátí už po desítce metrů mimo trasu.

* Bude-li fungovat též indoor navigace, tak vás to třeba v obchoďáku provede po nejkratší trase s vaším nákupem. I když zde se už spíše vyplatí objednat v iTesco a nechat si to dovézt.

Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody. ;)

Uznávám však, že lze tělu předat informaci i jinak, než zrovna šimráním na noze. Stálo by zvážení, zda zrovna popsaný princip je nejefektivnější a široce akceptovatelný. Půjčovat vložky do bot kamarádovi na tůru se mi zrovna nepozdává. ;)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Chytrý boty se jim říkalo. Byl to dobrej fór. I když jsi byl nadranej přímo jako dělo, vždycky tě dovedly domů. Ty boty pak ale nudilo chodit jenom z hospody každej večer. Prostě chtěly vidět kus světa. Nemohl jsem se jich potom vůbec zbavit. Ať jsem je prodal, komu chtěl, druhej den byly zase u mě. Pokoušel jsem se je zamknout, ale vykoply prostě dveře. Naposled jsem o nich slyšel, když ukradly auto a spadly do řeky. Neuměly řídit, víš?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.