CDR.cz - Vybráno z IT

Need For Speed se vrací ve velkém stylu. Přiveze i tuning [E3 2015]

Need For Speed je stále silná značka se zvučným jménem, která k herní scéně neodmyslitelně patří. V Elecronic Arts jsou si toho vědomi a hře dali náležitý prostor.

E 3 Special 2015 Intel

Závodní série Need For Speed si dala nečekanou roční pauzu. Není divu, v posledních letech to se značkou šlo od desíti k pěti a tvůrci už nevěděli, jakým směrem se pohnout. Letos se na herní scénu znovu vrátili, aby napravili svou pošpiněnou pověst.

Nové Need For Speed se jmenuje prostě a jednoduše Need For Speed - to je originalita. K náhledu pro vás máme oficiální trailer, z něhož jsou naše pocity veskrze dobré, ale i gameplay video, kde už tolik nadšení nesdílíme.

Může za to zejména jízdní model, který svým způsobem lehce připomíná vytoužené Undergroundy, ovšem do doby, než dojde na zatáčení. V takový moment se kamera chová naprosto neadekvátně a hru značně znepřehledňuje. 

Ocenit můžeme alespoň tuning. Ten není dokonalý, ale čekali jsme na něj sakra dlouho.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Need For Speed se vrací ve velkém stylu. Přiveze i tuning [E3 2015]

Úterý, 16 Červen 2015 - 17:47 | Tomáš Bohuněk | "nečekanou roční pauzu. Není divu" I...
Úterý, 16 Červen 2015 - 14:50 | Psycho Mantis | no ta kamera v zatáčkách je fakt katastrofa......

Zobrazit diskusi