CDR.cz - Vybráno z IT

Nejlepší česká online casina pro rok 2019

PR článek
Jsou to již 2 roky, co vstoupil v platnost nový loterijní zákon. Co všechno přinesl českým hráčům? Počet provozovatelů online casin s českou licencí sice není velký, ale komfort pro hráče není špatný a nabídka propagačních akcí, díky nimž můžeme vyhrávat, je velice slušná. Pojďme se podívat, co nás čeká v roce 2019.

Foto: Tipsport

Loterijní zákon v ČR

Aktuálně platný loterijní zákon, který vstoupil v platnost 1.ledna 2017, přinesl řadu změn v několika oblastech. V mnoha směrech je přísnější zejména pro provozovatele kamenných heren a casin ve městech, což naprostá většina obyvatel ČR jistě přivítala. Tito provozovatelé se pochopitelně pokouší zákon různými kličkami obcházet, ale i zde se blýská na lepší časy – za kvízomaty již někteří provozovatelé dostali pokuty.

Další změnou, kterou loterijní zákon přinesl, je skutečnost, že si čeští hráči mohou zcela legálně zahrát v online casinech na internetu ruletu a výherní automaty a jak z počítače, tak i mobilu. Na jednu stranu tento posun může vypadat jako ústupek hernímu průmyslu, ale opak je pravdou. Čeští hráči i dříve v online casinech hráli, akorát se jednalo o zahraniční společnosti, které v Česku neplatily daně a rovněž ochrana hráčů byla v mnoha případech minimální.

S příchodem nové legislativy získaly české úřady kromě daňového výnosu také daleko větší možnost kontroly provozovatelů, což znamená mnohem vyšší bezpečnost pro samotné hráče. Zahrát si ruletu nebo automaty na webu Fortuny, Tipsportu nebo Sazky určitě není riskantní, pokud jde o ochranu spotřebitele. Jednak mají tito provozovatelé silné renomé, protože v Česku působí přes 20 let v oblasti kurzových sázek a rovněž dohled státu je intenzivní, takže se nikomu nevyplatí riskovat milionové pokuty.  

Top online casina v ČR v roce 2019

Česká legislativa pro provozování online automatů a rulety je poměrně přísná a z toho důvodu velké zahraniční společnosti zatím nemají zájem na český trh vstoupit. O české hráče tak soupeří vesměs čeští provozovatelé, což je z hlediska konkurence jistě škoda. Na druhou stranu počet českých provozovatelů online casin se pomalu rozšiřuje, takže společnosti bojují o každého nového zákazníka různými propagačními nabídkami a bonusy a toho se dá skvěle využít. Některé bonusy dostanete úplně zdarma a vyhrát tak můžete, aniž byste vůbec vkládali vlastní peníze. Na řadu dalších bonusů sice musíte provést vklad, ale podmínky často bývají nastaveny tak, že při využití bonusu je hráč oproti casinu ve výhodě a má vyšší šanci na výhru než samotné casino.

Foto: SynotTip

Česká online casina a nejlepší promoakce 2019

Je samozřejmě otázkou, jaké propagační akce online casina pro české hráče připraví na celý rok 2019. Pokud se na vše budeme dívat optikou nabídky současných bonusů a hráčských benefitů, tak zcela jistě vedou casina Tipsport Vegas a Chance Vegas. Obě patří do portfolia Tipsportu a jejich akce jsou v podstatě totožné. Za příklad velice výhodné promoakce pro hráče si můžeme vzít adventní kalendář Tipsportu 2018, díky kterému získal každý hráč do hry téměř 2 000 Kč zadarmo a další 2 tisíce čekaly v sesterské Chanci.

Velice dobrou nabídku pro hráče připravil rovněž Synottip. Pokud si vytvoříte účet v online casinu Synottipu, tak pouze za jeho vytvoření a ověření získáte 500 Kč do hry, aniž byste museli provést vklad.

Velice slušné bonusy za úvodní vklad na hráče čekají také ve Fortuně, kde můžete získat navíc až 25 000 Kč a pravidelné bonusy zase nabízí Sazka Hry, které každý pátek připíší hráčům ke vkladu 25%.

Online casina v ČR a nejširší nabídka her

Důležitou informací pro všechny hráče je skutečnost, že všechny hry a automaty v českých online casinech si mohou vyzkoušet úplně zdarma bez registrace účtu. Stačí na webu casina kliknout na vybranou hru a můžete si ji ihned vyzkoušet.

Z pohledu pestrosti herní nabídky jednoznačně dominuje Fortuna, která nabízí vedle několika rulet i téměř 120 výherních automatů hned od 4 různých poskytovatelů. Tipsport má v nabídce téměř 100 her, z nichž přibližně třetinu nenajdete ve Fortuně, takže se určitě vyplatí na vyzkoušet i automaty na Tipsportu. Třeba právě zde najdete hru, která Vás bude nejvíce bavit. Poměrně široké a hlavně odlišné portfolio her najdete na Synotu, který kromě vlastních automatů nabízí i hry od konkurenčního Kajotu.

Pokud byste se v záplavě všech automatů a her trochu ztráceli, tak se můžete inspirovat seznamem nejlepších online automatů, kde najdete i informace o jejich výhernosti a další detaily.

V případě, že se rozhodnete zkusit štěstí, tak přejeme parádní výhry!


18+ | Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.