CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Největší bludiště ve tvaru QR kódu mají v Kanadě

Jestli tomu dobře rozumím, tak prostě ve velkém lánu kukuřice posekali vybrané úseky a vytvořili obrazec. Který tam logicky už není, protože předpokládám, že kukuřici nakonec sklidili celou. Mimochodem tohle je klasická ukázka toho jak z nás dělali dříve voly, tvrzením jak se na západě pěstuje ekologicky a ne jak u nás na obřích lánech. Navíc tvrdí že tam to pole mají pravidelně a nechtěl bych tu půdu vidět po nějaké době...

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Dívejte se na to z jiného úhlu. Mají tam dětské hřiště (bludiště) s chytrým a vítaným vedlejším příjmem za krmnou kukuřici. :)

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

"Navíc tvrdí že tam to pole mají pravidelně " to nemusi znamenat kazdy rok ale trebars kazdy treti ;-) Myslim ze niesu az tak blby a rozumne striedaju plodiny. Velkost lanov nema suvis zo stupnom "ekologickosti" pestovania. Ten obrazok je iba cca 170x170 metrov.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pokud ho nebudou mít každý rok, ztratí smysl to bludiště. No a trvrdit že ekologičnost nesouvisí s velikostí lánu :0))))))))))) No aspoň jsem se zasmál. Pod tou kukuřici je jen holá půda, stačí větší déšť a už se půda stěhuje směrem z kopce do řeky nebo ještě lépe do okolních stavení. Někteří naši občané venkova by mohli vyprávět, jak jim dnešní ekomaniaci nepřímo vyplavili baráky bahnem.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Ufouni !

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.