CDR.cz - Vybráno z IT

Největší zbraň vyhrává, Hybrid Wars je izometrickou akcí s mechy [GC 2016]

Hybrid Wars 03
Na letošním Gamescomu jsme se dočkali i oznámení několika úplně nových značek, jednou z nich je i Hybrid Wars, prezentující se jako mech střílečka z ptačí perspektivy.

Pokud hledat pesimisty, potom jedině mezi videoherními vývojáři. Zdá se totiž, že ti všichni vidí budoucnost jako temné a kruté místo k žití. Podobně extrémně vidí budoucnost i nově zformované ruské studio Extreme Developers, jejichž první hra, Hybrid Wars, zaujme místo v roce 2080 na válkou zdevastované Zemi. To bude mimochodem i rok, kdy už bude většina z nás v důchodu a s jejím aktuálním stavem by nám nějaká malá apokalypsa ani nevadila.

O hře je zatím známo pramálo a první trailer toho také příliš neprozradí. Podle vývojářů ovšem se můžeme těšit na velký arsenál vlastních strojů, které budeme moct vylepšovat a bojovat s nimi v izometrických bitvách velkými vlnami nepřátel. 

Titul slibuje i příběhovou kampaň, jež by se měla točit kolem slábnoucích nadnárodních korporací, ztrácejících kontrolu nad svým vlivem. Jakou roli v tom má hráč nebo jakým způsobem se ho to týká, se zatím nevím, ale více informací se jistě dozvíme v budoucnu.

Co nás vlastně čeká, se dozvíme na PC ještě letos, kdy titul Hybrid Wars vychází. 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Největší zbraň vyhrává, Hybrid Wars je izometrickou akcí s mechy [GC 2016]

Žádné komentáře.