CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Nenápadné šestijádro LG V10 nechává konkurenci daleko za sebou

Tak mame tu nove "NEJ", ktere se bude odvijet od poctu displeju a fotaku:o)
To, ze vyhovi MIL-STD-810G, nezmanema, ze ma certifikaci (ani ve zdrojovem clanku se o ni nic nepise), kterou rozhodne dostat nemuze diky androidu, ktery se v armade a statni sprave USA nesmi pouzivat.

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

jeden rychlý dotaz na googlu vyvrací vaše tvrzení, že se v armádě USA nesmí používat android.

http://www.androidcentral.com/secure-android-phones-being-rolled-out-us-...

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Keep dreaming:) 3.5 roku stary clanek a stale nic:) Kdyz si das dohromady 1+1, tak proc by proboha pouzivali android, potazmo iOS??? Jmenuj jedinou vyhodu oproti WP? Hadam, ze neprijdes ani na jedinou, ale minusek si dej;)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

a co třeba tohle?

http://global.samsungtomorrow.com/samsung-galaxy-devices-based-on-knox-p...

PS: ze zásady neplusuju ani nemínusuju, nechávám to na ostatních.

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

To je presne ono .... KNOX je jenom obezlicka, ktera defacto hardwarove odstini cely ten bastl od guglu a pouzijou se jen specialni programy pro praci v zabezpecenem rezimu. A cela tahle (pochybna) obezlicka prichazi do ekosystemu, kteremu dominuje WP (a iOS - ten ztraci kvuli nesmyslne cene) .... samsung ukazal, ze na svem jednom modelu (S4?) dokaze udelat neco, aby presvedcil NSA, ze kazde zarizeni, na kterem nekde v pozadi bezi android, nemusi byt okamzite smeteno ze stolu .... ale to neznamena, ze se tyhle KNOXy nekde pouzivaji, ze? No, slysel jsem o nejakych 30ti telefonech pro vojaky?:) NSA bude asi trosku vic verit domovskemu microsoftu nez korejskemu samsungu, navic by museli pro ten bazmek psat specialni aplikace, tak mi prijde jako uplna utopie proc bastlit neco pro jeden konkretni obezlickovany, kdovi jak ve skutecnosti bezpecny, telefon, kdyz maji primo po ruce levny (WP) nebo drahy (iOS) se vsim komportem spickovych a bezpecnych OS? Jde jenom o to, ze to muzou zminit v nejakem PR (slysim to tu poprve), ale v terenu asi nikoho nepresvedci .....

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Zabanujte už prosím toho trolla.

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

Aha... asi nemá cenu ptát se, proč není v článku ani slovo o telefonování, že jo...

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

DualSIM a USB-C a je jasný... ;)

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.