CDR.cz - Vybráno z IT

Pošlete hackery ke konkurenci! Zabezpečte si doménu .cz s 50% slevou

PR článek
diit.cz_var.hlaska_320x240
Citlivé údaje, které vaši zákazníci zadávají na vašem webu, lze dnes jednoduše přečíst a zneužít s běžně dostupným softwarem. Poradíme vám, jak chránit domény .cz a navíc prozradíme, jak získat zabezpečení www projektů na 1 rok zdarma díky 50% slevě!

Na kterých portálech jste dnes byli? Co všechno jste internetu „svěřili“? Rodné číslo? Číslo platební karty? Nebo vaše heslo k internetovému bankovnictví? Denně navštěvujeme desítky stránek a „brouzdáme“ po internetu. Některé navštívené stránky a .cz domény ale nemají zabezpečenu komunikaci přes bezpečný (HTTPS) protokol, což umožňuje velmi snadné odposlouchávání dat. Kdokoliv tak může číst data proudící mezi počítačem uživatele a serverem – vaše osobní údaje mohou být během pár sekund odcizeny třetí osobou. Co s tím?

Více informací k zabezpečení stránek najdete na www.SSLmarket.cz

Jak chránit domény .cz a web proti hackerům?

Hledáte-li nejlevnější cestu, jak rychle a dobře zabezpečit webové stránky na doménách .cz, řešením je nejlevnější SSL certifikát RapidSSL. Pro 99,9 % prohlížečů nabízí plně důvěryhodný certifikát za velmi nízké pořizovací náklady od 1 Kč denně. Jak to funguje? Certifikát zajistí šifrování veškeré komunikace proudící mezi vaší .cz doménou a návštěvníkem. Zabezpečí tvar domény s i bez www. Navíc sami nemusíte nic zdlouhavě nastavovat – stačí objednat a šikovný admin ho nasadí na web během pár minut. K certifikátu také získáte automaticky RapidSSL Site Seal pečeť, návštěvník na vašem webu ihned pozná, že jsou stránky zabezpečené.

„Díky SSL certifikátu budou citlivá data vašich zákazníků a návštěvníků stránek chráněna před hackery a podvodníky.“

Bezpečnost na webu za málo peněz? Nezmeškejte 50% slevu

Zabezpečení vašich .cz domén už dávno nepatří k nadstandartním službám – naopak stále více zákazníků se při výběru navštívených www stránek, eshopů apod. řídí i tím, jakou míru zabezpečení navštívená doména vykazuje. Pokud o zabezpečení webu přemýšlíte, právě teď je možné získat SSL certifikát RapidSSL pro zabezpečení  .cz domény ještě levněji! Stačí vložit slevový kód RAPODZ13 na konci objednávky.
Bližší informace o nejlevnějším SSL certifikátu RapidSSL >>

kupón_MINI_zlaty

Certifikát RapidSSL se hodí se pro jakýkoli internetový projekt, kde se nevyžaduje ověření společnosti, pro kterou byl SSL certifikát vystaven. Příkladem jsou menší www projekty, intranet, interní systémy a další, pro které by mělo být zabezpečení SSL certifikátem a ochrana dat samozřejmostí.

Požadujete vyšší stupeň ověření?

Pokud máte na svých .cz doménách projekt, u kterého chcete zvýšit úroveň zabezpečení (a nestačí vám RapidSSL), doporučujeme využít tzv. OV certifikát s kompletním ověřením společnosti. Výhody? Vyšší stupeň ověření výrazně zvýší důvěru návštěvníků v provozovatele www stránek. Zkusit můžete například certifikát Thawte Web Server od jedné z nejznámějších tradičních autorit Thawte nyní se slevou 33 %.

banner-web--tenký540

A jaký krok k zabezpečení vaší domény .cz dnes uděláte Vy?

SSL certifikáty pro vás zajišťuje www.SSLmarket.cz, široká nabídka SSL certifikátů na jedné adrese.

sslmarket-logo4_mensi