CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Nike představil samozavazovací boty z Návratu do budoucnosti ovládané telefonem

A smyslem toho všeho je? Proč by si jako lidi měli zavazovat boty mobilem?? Ještě bych pochopil pokud by na těch botách bylo nějaké tlačítko či šňůrka za kterou zatáhnu, ale proč mobilem?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No vzdyt to v clanku pisi - u talcitka i snurky by lidi zase museli ohybat ty bolave zada!

Mobil ma sice dneska kazdy, ale ta bluetooht komunikace a parovani mi take prijde zbytecne - vzdyt by stacil v bote akcelerometr. A pak strcit nohu do boty a treba specifickym zpusobem dupnout - aby se bota zavazala. A pro rozvazani zase treba trojdup, nebo nohou vytukat nejakou sekvenci poklepu, treba podle kousky nejake pisnicky.

I kdyz mobil muze mit jeste jednu vyhodu - ze jednou sparovana bota nepujde jen tak jednoduse odparovat, a pri kradezi boty a pokusu ji preparovat na zlodejum mobil by nahlasila svou polohu majiteli. Netusim ovsem, zda tam takova funce je.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mno ale když si člověk obouvá boty tak se stejně musí ohnout ne? Ne každý má domácího otroka.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zalezi jak je ta bota udelana - pokud ma volnejsi "vstup", tak lze do ni vklouznout i pomoci rukou.

Podobny system uz pouziva pubertalni syn u klasickych prestizek - ma je furt zavazene na volno. A bez pouziti rukou si je obuje i vyzuje. Samo mu timpadem na nohou nedrzi moc pevne, ale na cestu do skoly je to ok. A boty timhle zpusobem dost trpi, to je taky jasne.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak prestiže jsou holt dobře udělané boty. Mám je uvázané tak akorát, jazyk drží, takže je můžu nazout pouze s pomocí dlouhé lžíce a přitom drží dobře. A to mám po pubertě fakt hodně dlouho :) (jinak ohnout se můžu, ale kdo to má furt šněrovat, že jo)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.