CDR.cz - Vybráno z IT

Nintendo Switch hlásí vyprodané zásoby, zažívá v době karantény nový boom

Spousta dětí i dospělých je nuceno z důvodu nouzových opatření zůstávat společně celé dny doma, a tak není divu, že se někteří rodiče uchýlí ke koupi nového přístroje na hraní, který navíc může sloužit jim i jejich potomkovi.

Od vydání Nintenda Switch sice uběhly již tři roky, ale stále se drží v prodejích velmi vysoko a nedávno oslavilo dokonce 52 milionů prodaných jednotek. Nyní, když je mnoho lidí uzavřených v karanténě, navíc zažívá nový boom. V některých státech je po něm však poptávka tak vysoká, že ji obchody nestíhají uspokojovat - většina amerických retailerů hlásí ve všech barvách a variantách vyprodáno.

To platí i o nové verzi v pastelových barvách s motivem čerstvě vydaného Animal Crossing, jež se v rámci pár dní stal nejrychleji prodávanou hrou na konzoli Switch. Jen v Japonsku se v prvních třech dnech prodaly 2 miliony kopií a zveřejnění čísel z ostatních států budou následovat.

V Česku se ještě Switch takové popularitě netěší, ale některé obchody už stejně hlásí vyprodáno. Pokud tak nad koupí konzole uvažujete, možná je právě nyní ten nejvyšší čas.

Diskuse ke článku Nintendo Switch hlásí vyprodané zásoby, zažívá v době karantény nový boom

Úterý, 7 Duben 2020 - 11:58 | Jenda | Já jsem vytáhl staré WII a super :-) jenom zatím...
Středa, 1 Duben 2020 - 09:26 | Palomino | Na tomhle je dobře vidět, že žádných 144fps a 4K...

Zobrazit diskusi