CDR.cz - Vybráno z IT

No Man's Sky se po 2 letech dočká slibovaného multiplayeru

Vydání No Man's Sky bylo díky obrovské kampani, kde se lákalo na velké sliby, velmi kontroverzním momentem. V naší recenzi si hra odnesla průměrné hodnocení, jelikož výsledek měl ke slibům daleko. Ale to se s updaty čím dál více mění.

Hello Games aktuálně pracují na velkém updatu který nese název No Man's Sky NEXT a jeho součástí má být i plnohodnotný multiplayer. Přesně ta funkce, na kterou se hráči těší a modlí se za ní již od vydání. Dle slov tvůrců bude zkušenost ze hry uplně novým zážitkem. 

Kromě možnosti potkat se s jinými hráči, přibude možnost prozkoumávat společně vesmír, stavět základny, nebo dokonce i závodní dráhy a na nich pak poměřovat časy. Navržené tratě pak bude možné sdílet s komunitou. Nicméně nejvíce lákavou možností samozřejmě bude možnost brouzdat vesmírem za společnosti kamaráda.

Vydání updatu je plánováno na 24. července 2018. Tvůrci pak slibují, že update má přinést právě takovou podobu No Man's Sky, kterou si vždy přáli hrát. Je pak trochu nasnadě si rýpnout, proč právě takovou podobu neměla hra již dva roky zpátky, když vyšla.

Poslední novinkou je, že se má No Man's Sky dočkat i vydání verze pro Xbox One. Zde bude mít titul trochu lepší start, jelikož se dočká slibované podoby podstaně dříve, než se dočkali hráči na PC a PlayStation 4.

Zdroje: 

Tomáš Herodek

Patřil mezi novou vlnu autorů serveru RecenzeHer.eu, kde se z pozice redaktora vypracoval na zástupce šéfredaktora. Od roku 2012 je členem redakce inGamer.cz, nyní spadající pod herní sekci CDR.cz, kde zpočátku působil jako externí redaktor. V červenci 2014 se přesunul na pozici zástupce vedoucího herní rubriky.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku No Man's Sky se po 2 letech dočká slibovaného multiplayeru

Úterý, 22 Květen 2018 - 13:48 | CyberAngel | Nějak tomu uvěřím, až když to uvidím. Hello Games...

Zobrazit diskusi